Daniel – dnes v priamom prenose!

25. júna 2021, joelsky, Nezaradené

Mám na mysli proroctvo starovekého izraelského proroka Daniela (mimochodom jeho hebrejské meno znamená – mojim sudcom je Boh), ktorý pod Božou inšpiráciou pred viac ako 2 500 rokmi napísal tieto nadčasové slová:

“V čase konca sa s ním bude drgať kráľ juhu (dnes je ním USA). Kráľ severu (súčasné Britské finančné impérium) naňho zaútočí s bojovými vozmi, jazdcami a tiež mnohými loďami, vtrhne do krajín a preženie sa nimi ako záplava.”

Horecitované biblické inšpirované (neomylné) slova proroka Daniela môžeme dnes čítať v knihe, ktorá nesie jeho meno – Daniel, v jedenástej kapitole a v štyridsiatom verši. A akým spôsobom ‘drgol‘ kráľ juhu kráľa severu?

Stalo sa tak televíznym prehlásením novozvoleného USA prezidenta, D. Trumpa a s jeho inauguračným prejavom, ktorým doslova až vystrašil Britské impérium a jeho poskokov, dobre identifikovaných v danom prejave vo videu.

Všimnite si, prosím, veľkosť audiencie v porovnaní s inauguračným prejavom Joe Bidena, ale hlavne o čom Donald Trump hovorí a skoro neuveriteľné reakcie minulého prezidenta B Obamu a Hillary Clintonovej, bývalej sekretárky USA!

https://www.youtube.com/watch?v=ThtRvBUBpQ4
https://www.youtube.com/watch?v=nqZsDcWOdr4