Spĺňuje sa proroctvo v priamom prenose!

24. novembra 2021, joelsky, Nezaradené

Celý svet je des hore nohami, zvrátené myšlienky klamné názory dnes zaplavujú ľudstvo neprestajne! Odborné a vedecké a praktické názory sú potláčané a nahradzované ideami ľudí, ktorí sa nehanbia klamať! A aké dôvody na to majú?

Jedna psychologička to pekne vysvetlila, ale väčšina ľudí nie sú dostatočne vzdelaní, ani poctiví a zároveň úprimní, aby to pochopili a potom niečo proti tomu urobili, a nielen pre zácharanu svoju, ale pre blízkych a ostatných ľudí!

Starodávne proroctvo, napísané pred viac ako 2 500 rokmi predpovedalo dnešnú situáciu a ako sa pomaly, ale istotne pripravuje skolabovanie celej spoločnosti! V jedenástej kapitole knihy proroka Daniela verš 40 opisuje celý rozvoj:

V čase konca sa s ním bude drgať kráľ juhu. Ale kráľ severu naňho zaútočí aj s bojovými vozmi, jazdcami a mnohými loďami, vtrhne do krajín a preženie sa nimi ako záplava. Vstúpi aj do krajiny Okrasy…” – Daniel 11:40, 41.

V skrátke: Kráľ juhu reprezentuje USA na čele všetkých demokratických štátov sveta, no primárne kresťanských. Kde kráľ severu je svetová elita, oligarchia, kontrolujúca svetové bankovníctvo, pomocou ktorého presadzuje svoju politiku!