Vládcovia Chaosu v konci neuspejú!

17. decembra 2021, joelsky, Nezaradené

“Všetko, čo bolo napísané predtým, bolo napísané na naše poučenie, aby sme vďaka svojej vytrvalosti a úteche, ktorú dáva Písmo, mali nádej. Nech vám Boh, ktorý poskytuje vytrvalosť a útechu, pomôže, aby ste všetci zmýšľali tak ako Kristus Ježiš, aby ste spoločne,a ale aj jednohlasne oslavovali Boha a Otca nášho Pána Ježiša Krista.” – Rimanom 15:4-6.

Nanešťastie pre ľudí v dnešnom svete, všetko prebieha podľa plánu nového svetového poriadku. Ale čo je tento plán nového svetového poriadku? V skratke Plán je taký: Tajní plánovači zlej agendy Nového Svetového Poriadku, majú v úmysle reálne znížiť svetovú populáciu na ‚udržateľnú úroveň v trvalej rovnováhe s prírodou’, nemilosrdnou agendou kontroly populácie prostredníctvom kontroly reprodukcie a genocídy. . .

Tiež hromadné vyvražďovanie ľudí plánovanou genocídou, zároveň pomocou toxického falšovania zásob vody, ale i potravín, zbrojeného mikrovlnného žiarenia, ale zároveň aj nekonečnými chemtrailmi kontrolovaných zbraní, a aj uvoľňovaním umelo vytvorených vírusov, umelo vytvorených pandémií, a programov hromadného povinného očkovania, občianskych a rasových vojen, ktoré vyvrcholia plánovanou treťou svetovou vojnou.

Ale našťastie pre veriacich, ktorí sa držia učenia Ježiša Krista a žijú podľa jeho Zákona Lásky, všetko, čo sa dnes odohráva vo svete je pod dokonalou kontrolou Všemúceho a Vševediaceho Stvoriteľa vesmíru a života v ňom, ktorý používa tých ľudí pod kontrolou svojho najväčšieho Nepriateľa a ničiteľa všetkého života na Zemi. V konečnom dôsledku sa uskutoční Vôľa Najvyššieho!