Ako to všetko vo vesmíre začalo …

4. januára 2022, joelsky, Nezaradené

… Na začiatku Boh stvoril nebesia a Zem…Takže to všetko začalo najkrajšou vetou, ktorá kedy bola napísaná v celej histórii človeka, podľa spisovateľov, básnikov, ale i vzdelancov celého sveta, vo Večnej Knihe-kníh, zvanej tiež Sväté Písmo alebo jednoducho Biblia!

Napísané dokonalým človekom, aj v dokonalom hebrejskom jazyku pre večné svedectvo všetkých inteligentných bytostí Stvoriteľa, anjelov na nebi a ľudí na Zemi! Tým jazykom, ktorým ľudia dnes už nehovoria alebo len v jeho veľmi, ale veľmi zjednodušenej forme!

O tejto Večnej Svätej Knihe Stvoriteľa, Jehovu Boha, ale aj Zvrchovaného Vládcu celého vesmíru a všetkého života v ňom, nebeských anjelov, aj pozemských ľudí, asi po 4 000 rokoch jeden z apoštolov Ježiša Krista, Pavol (predtým Saúl) napísal inšpirované slová: 

“Lebo Božie slovo je živé, mocné a ostrejšie než akýkoľvek dvojsečný meč. Preniká tak hlboko, že oddeľuje dušu od ducha a kĺby od špiku, a je schopné odhaliť myšlienky a úmysly srdca…niet stvorenia, ktoré by bolo skryté jeho zraku…” – Hebrejom 4:12,13.

pokračovanie…