Ako hrdina alebo náplň do kanóna!

19. apríla 2022, joelsky, Biblia

Stvoriteľ všetkého života, anjelov na nebi a ľudí na Zemi, obdaril svoje bytosti z lásky slobodnou vôľov! Každý sa môže sám, dobrovoľne rozhodnúť, ako bude žiť svoj život až do samej smrti i v súčasnoti. Zjednodušením témy článku zúžime tému na tému titulky!

V súčasnosti, podľa už dnes jasne a hojne dostupných faktov a dôkazov, všetci ľudia na tejto planéte Zem, majú dve možnosti, podľa Stvoriteľa života stáť sa alebo skutočnými hrdinami alebo náplňami do vojenských kanónov, ktoré sa už čistia alebo pripravujú!

“Ako dobrý vojak Krista Ježiša buď ochotný trpieť. Žiadny vojak sa nezapletá do obchodných záležitostí, lebo chce získať schválenie toho, kto ho tak najal. No v hrách nikto nezíska cenu, ak nesúťaží podľa pravidiel.” – 2. Timotejovi 2:35. Toto je prvá ponuka nášho Boha!

Apoštol Pavol tu opisuje duchovného vojaka Krista, ktorý aj keď zomrie, získa život cez vzkriesenie z mŕtvych k večnému životu v pozemskom raji! Druhá možnosť znamená, že osoba sa stane “náplňou pre kanóny” elít sveta, ktoré už rozpútali vojnu celosvetovo!