Celý svet ľudstva je v moci toho Zlého!

24. decembra 2022, joelsky, Biblia

Titulka je vzatá z inšpirovaného textu biblickej knihy apoštola Jána a celá znie takto: “Vieme, že pochádzame (verne veriaci v Ježiša Krista) z Boha, ale celý svet je v moci toho zlého (Satana Diabla).” – 1. Jána 5:19.

Na dôkaz horecitovaného biblického verša pozrieme si len niekoľko komentárov čitateľov knihy Roberta Francisa Kennedy Ml. pod názvom Skutočný Anthony Fauci (Bill Gates, Veľká Farma a Globálna vojna na Demokraciu):

„DR. Joseph Goebbels napísal, že ‚raz vyslovená lož zostáva lžou, ale tisíckrát opakovaná lož sa stáva pravdou.‘ Pre ľudstvo je tragické, že od Tony Fauciho a jeho prisluhovačov vyžaruje veľa, veľa neprávd. RFK Jr. odhaľuje desaťročia klamstiev. —Luc Montagnier, Kandidát na Nobelovu cenu

“Bobby Kennedy je jedným z najstatočnejších a nekompromisne čestných ľudí, akých som kedy stretol. Raz za to získa zásluhy. Medzitým si prečítajte túto knihu.” —Tucker Carlson.

„Kennedyho kniha dokazuje bez tieňa pochybností to, čo sa mnohí Američania dozvedeli o Faucim: že potlačil otvorenú diskusiu až do bodu úplnej stagnácie biomedicínskej vedy.” —James Lyons-Weiler, vedec v oblasti biomedicínskeho výskumu.