Bude hovoriť hrozné veci proti Bohu!

6. januára 2023, joelsky, Biblia

Myšlienka v titulke je vzatá z biblickej knihy Daniela, kde no až v jedenástej kapitole a tridsiatom šiestom verši čítame: “Ten kráľ (kráľ severu) si bude robiť, čo sa mu zachce. Bude sa vyvyšovať, bude sa pozdvihovať nad každého boha a bude hovoriť hrozné veci proti Bohu bohov. Vo všetkom bude úspešný, kým sa neskončí verejné odsúdenie. Lebo to, o čom je rozhodnuté, sa musí stať.” – Daniel 11:36. 

Podľa WEF prišlo nové jedno svetové náboženstvo, ktoré spája celé ľudstvo v uctievaní pri oltári klimatickej vedy, technokomunizmu a eugeniky. Ak je pre vás ťažké uveriť, že WEF Klausa Schwaba zašlo ale až tak ďaleko, zjavne ste nevenovali pozornosť vývoju v poslednom čase. Pravá ruka Klausa Schwaba Yuval Noah Harari oznámil, že WEF bol vo svojich plánoch taký úspešný, že nadobúda božské sily!

Svetové ekonomické fórum (WEF) strávilo desaťročia tichou infiltráciou demokraticky zvolených vlád, prenikaním do vládnych kabinetov a využívaním obrovského vplyvu na svet z chodieb Schwabovho švajčiarskeho úkrytu v Davose. Títo tyrani svetovej elity sa teraz stali arogantnými a tak istými si svojím vlastným úspechom. Dnes sa už vôbec neskrývajú v tieni a spoza opony neťahajú bábkové šnúrky!

Všetci títo ľudia a mnohí iní patriaci do takej skupiny sú v podstate len ľudské bábky ťahané démonmi alebo padlými anjelmi Satana Diabla, ktorý zakrátko bude zvrhnutý z nebies na Zem a aj jeho hlavný sluha, anglo-americké impérium, utrpí smrteľnú ranu, z ktorej ale vyviazne a cez OSN bude vládnuť celému svetu komunistickým systémom a celosvetovým novým náboženstvom, hovoriac hrozné veci proti Bohu bohov!