Keby Ježiš Kristus písal vlastné blogy -2

26. februára 2023, joelsky, Biblia

“Toto je zjavenie, ktoré dal Boh Ježišovi Kristovi, aby ukázal svojim otrokom, čo sa má zakrátko stať. A Ježiš poslal svojho anjela, prostredníctvom ktorého predložil zjavenie v symbolických obrazoch svojmu otrokovi Jánovi.” Zja. 1:1.

Nielenže Božie Slovo alebo Biblia je inšpirované (vdýchnuté Božou dynamickou silou) Všemohúcim Stvoriteľom, Bohom Jehovovm, Zvrchovaným Vládcom celého vesmíru, a určité jeho časti, ako je kniha Zjavenie, sú písané v biblických symboloch!

Na doslovné vysvetlenie inšpirovaných slov Biblie a jej symbolov Kristus určil svojich pomazaných bratov, ktorí sú zároveň adoptovanými synmi Všemohúceho Boha Jehovu, Stvoriteľa! Tí za posledných asi 150 rokov publikovali biblické pravdy v asi 1000 jazykoch!

Poctiví a úprimní ľudia ich môžu nájsť podľa ich mena, svedkovia Jehovoví, alebo získať informáciu z ich webovej stránky https://www.jw.org/sk/. Hoci v prvom storočí členovia izraelského národa (malý národ medzi veľkými imprériami) čakali len jedného! Dnes máme 7 000 mesiášov!