Smrteľne jedovaté celosvetové -izmy!

19. marca 2023, joelsky, Biblia

Či je to nacizmus alebo komunizmus, ich vírus (latinsky – jed) začal v ruskej revolúcii v roku 1917 a pokračuje až dodnes! Ale viditeľne! A pred očami celého sveta! Presne podľa biblického proroctva o čase konca! A nikto o tom nič neurobí, pretože to bolo Stvoriteľom ohlásené pred viac ako 6 000 rokmi!

No najväčší problém, ktorému čelí celý svet dnes, je organizované balamutenie ľudstva ohľadne ich náboženstiev! Jednoduchá pravda je tá, že Stvoriteľ nám dáva jednu jedinú formu, aby sme ho uctievali alebo vzdávali vďaku za život, zatiaľ čo svet diabla ponúka nespočítateľné množstvo foriem náboženstiev!

V konečnom dôsledku sa plne, absolútne splňajú inšpirované slová apoštola Jána v jeho knihe Zjavenie, kde on používajúc symbolický biblický jazyk opisuje situáciu celosvetovo, kde jedná vláda, ôsmy kráľ, bude vládnuť nad celým svetom ľudstva takzvaným “komunizmom” opísaným apoštolom Jánom takto:

“A núti všetkých ľudí … aby prijali znak na pravú ruku alebo na čelo, aby nikto nemohol kupovať, ale ani predávať, len ten, kto má takýto znak: meno divého zvieraťa alebo číslo jeho mena. Tu je potrebná múdrosť: Kto má pochopenie, nech spočíta číslo divého zvieraťa, lebo je to číslo človeka, a to číslo je 666.” – Zjavenie 13:16-18.