Anastasia Novykh – AllatRa spolu s TS

18. apríla 2023, joelsky, Nezaradené

Úvod do knihy obyvateľky Ukrajinského národa, Anastasia Novykh, ktorá je základom pre celkom revolučné učenie dnes celosvetového hnutia Allatra, ale zároveň aj tvorivej spoločnosti, zdrojom ktorej sú pravdepodobne Londýnski Britskí globalisti, so záujmom ovládnutia celého sveta ich vymysleným svetovým komunizmom, ktorý je presne taký, ako ich iný stvorený tak veľmi neslávne poznaný izmus, začína následovnými, ale v skutku nezrozumiteľnými, skoro neuveriteľnými a bezvýznamnými slovami, že každý jednoducho rozumný čitateľ začína pochybovať o psychologickej zdravosti a schopnosti autorky:

“Plač anjela oblečeného v šatách alebo Utrpenie muža s anjelom namiesto duše. Komu a prečo píšem tieto riadky? S najväčšou pravdepodobnosťou pre seba. No roky prebývajúc na svätom mieste, len dvakrát ma spoznali, a to iba ľuďmi s Dušou, ktorá je z Božej vôle oslobodená od mysle. Ale ľudská myseľ je kameň úrazu, možno celý útes obrátený k Duši. Nedá sa to obísť ani preskočiť. Vyliezť po ostrých kameňoch, škrabať nechty, až krvácajú a klesať po klzkých rímsach, sladké od mysle; potom znovu vstať, znovu získať duchovnú silu a znova sa plaziť… nie je pre každého. Pretože je to také krásne, útulné, sladké a teplé na úpätí útesu. Myseľ, krehké oblečenie, vytvára ilúzie čohokoľvek, po čom túžite. Pokiaľ si budete naďalej priať. Želanie si pozemskej lásky s horiacim krbom, deti na predĺženie vášho klanu, bohatstvo, slávu – to je to isté. Pokiaľ si budete naďalej priať. Želanie, želanie a všetko bude dané. V tej či onej ilúzii na tom nezáleží, pokiaľ si budete stále priať. Želám si! Túžba po pozemskom…”

Napriek nezrozumiteľnými, ale i nič nehovoriacimi výrazmi autorky, nespočetné (zatiaľ nikto nevie skutočný počet prívržencov hnutia AllatRa a Tvorivej spoločnosti až dodnes) množstvo obyvateľov na celom (?) svete, tak ako v minulosti komunistickým heslám prisľúbujúcim dobro celému ľudstvu, pripisujú skoro zázračnú silu a inšpiráciu pre “zmenu” celosvetového systému, ako by v minulosti existoval jediný príklad, že zmena sa dá uskutočniť “zdola nahor”!