Šokujúca správa o OSN a SZO agende!

30. apríla 2023, joelsky, Biblia

Následná informácia môže pomôcť poctivým a úprimným osobám celosvetovo utvoriť si vlastný osobný názor!, či sa skutočne splňuje biblické proroctvo o konci našej ľudskej spoločnosti aspoň z hľadiska morálky! Šokujúca správa odhaľuje celosvetovú agendu Svetovej zdravotníckej organizácie a Organizáciou Spojených národov na normalizáciu pedofílie prostredníctvom materských a základných škôl:

‚Malé deti sú sexuálne bytosti, ktoré musia mať sexuálnych partnerov a začať so sexom čo najskôr. Lebo mať sex je ľudským právom bez ohľadu na vek. Z tohto dôvodu musia materské a základné školy učiť deti rozvíjať chtíč a sexuálnu túžbu, učiť sa masturbácii, budovať homosexuálne vzťahy, používať online pornografiu a učiť sa rôzne sexuálne techniky, ako je orálne sex a podobné sexuálne prektiky’!

Toto je v súčasnosti len obmedzený súhrn usmernení vydaných Svetovou zdravotníckou organizáciou a Organizáciou Spojených národov vzdelávacím orgánom na celom svete! Medzitým medzinárodné súdne organizácie vydávajú vyhlásenia, že sex medzi malými deťmi a dospelými by sa mal legalizovať, zatiaľ čo médiá vyzývajú na prijatie pedofílie ako normálnej sexuálnej orientácie!

“Slovo pochádzajúce od Boha jasne hovorí, že príde čas, keď niektorí odpadnú od viery, lebo sa budú zaoberať klamným učením, ktoré tvrdí, že je od Boha, a náukami démonov. Budú zvedení pokrytectvom klamárov, ktorých svedomie je znecitlivené, akoby bolo spálené vypaľovacím železom…a zlí a podvodníci budú postupovať od zlého k horšiemu a budú zvádzať a sami budú zvádzaní.” – 1. Timotejovi 4:1 a 2. Timotejovi 4:1.