Beda Zemi lebo k vám zostúpil Diabol!

26. augusta 2023, joelsky, Biblia budúcnosť

Už si niekto v súčasnosti uvedomil alebo všimol, že to, čo sa dnes deje na tejto našej prekrásnej planéte Zem za posledných asi troch a pol rokov, je v skutočnosti evidencia, výsledok alebo aj naplnenia prorockých biblických slov z poslednej knihy Biblie menom Zjavenie, pre mnohých známa ako Apokalypsis, kde sa medzi iným píšu tieto varovné:

“Počul som silný hlas v nebi, ako volá: ‚Teraz prišla záchrana, moc, Kráľovstvo nášho Boha, aj právomoc jeho Krista, lebo bol zvrhnutý žalobca našich bratov, ktorý ich dňom a nocou obviňuje pred naším Bohom. Preto sa radujte, nebesia a vy, ktorí v nich bývate! Beda zemi a moru, lebo k vám zostúpil Diabol s veľkým hnevom, lebo vie, že má málo času.“ – Zjavenie 12:10-12.

Na správne pochopenie horecitovaných slov zo Zjavenia je v prvom rade potrebné si ale uvedomiť, že Biblia, ale hlavne jej kniha Zjavenie je vysoko symbolická a používa ťažko chápaný biblický, takzvaný čistý jazyk, čo už vyplýva z úvodných slov knihy, adresovanej spoštolovi Jánovi, ktorú dal Boh Ježišovi Kristovi, a ten ju cez svojho anjela preposlal:

“Toto je zjavenie, ktoré dal Boh Ježišovi Kristovi, aby ukázal svojim otrokom, čo sa má zakrátko stať. A Ježiš poslal svojho anjela, prostredníctvom ktorého predložil zjavenie v symbolických obrazoch svojmu otrokovi Jánovi.” – Zjavene 1:1. Lebo to, čo sa dnes deje nie je možné vysvetliť uspokojivo, rozumne a inteligentne!