Založ si blog

Daniel – dnes v priamom prenose!

Mám na mysli proroctvo starovekého izraelského proroka Daniela (mimochodom jeho hebrejské meno znamená – mojim sudcom je Boh), ktorý pod Božou inšpiráciou pred viac ako 2 500 rokmi napísal tieto nadčasové slová:

“V čase konca sa s ním bude drgať kráľ juhu (dnes je ním USA). Kráľ severu (súčasné Britské finančné impérium) naňho zaútočí s bojovými vozmi, jazdcami a tiež mnohými loďami, vtrhne do krajín a preženie sa nimi ako záplava.”

Horecitované biblické inšpirované (neomylné) slova proroka Daniela môžeme dnes čítať v knihe, ktorá nesie jeho meno – Daniel, v jedenástej kapitole a v štyridsiatom verši. A akým spôsobom ‘drgol‘ kráľ juhu kráľa severu?

Stalo sa tak televíznym prehlásením novozvoleného USA prezidenta, D. Trumpa a s jeho inauguračným prejavom, ktorým doslova až vystrašil Britské impérium a jeho poskokov, dobre identifikovaných v danom prejave vo videu.

Všimnite si, prosím, veľkosť audiencie v porovnaní s inauguračným prejavom Joe Bidena, ale hlavne o čom Donald Trump hovorí a skoro neuveriteľné reakcie minulého prezidenta B Obamu a Hillary Clintonovej, bývalej sekretárky USA!

https://www.youtube.com/watch?v=ThtRvBUBpQ4
https://www.youtube.com/watch?v=nqZsDcWOdr4

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

SR súdy Kuffovci napadnutie farmár POX

Pojednávanie s Kuffovcami bude pokračovať v júli

25.04.2024 13:18

Súdny proces pokračoval výpoveďou ďalšej svedkyne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239576x
Priemerná čítanosť článkov: 1964x

Autor blogu

Kategórie