Založ si blog

Ľudia ešte nespoznali pravý zmysel života!

Na samom začiatku stvorenia Biblia nás informuje o Božom predsavzatí ohľadne ľudstva, to jest prvého manželského páru Adama a jeho Evy: “A Boh ich požehnal a povedal im: „Buďte plodní, množte sa, naplňte celú zem a podmaňte si ju a vládnite nad morskými rybami a nebeským vtáctvom a každým živočíchom, ktorý sa pohybuje po zemi.“ – 1. Mojžišova 1:28. 

Ale netrvalo dlho, keď Adam a Eva, pod klamným vplyvom nebeského anjela, cherubína, ktorého úlohou bolo plne dohliadať na život ľudstva na tejto planéte Zem, neúposlúchli priamy príkaz od svojho Stvoriteľa a nebekého Otca, aby nejedli zo stromu uprostred záhrady Edén, pod podmienkou, že zomrú, to jest, že ich ľudský život navždy skončí!

Lenže keď Stvoriteľ povolil ľudstvu ísť svojou vlastnou cestou, celý ten čas pracoval na večnom predsavzatí, podľa ktorého poslušné, ale už umierajúce potomstvo Adama môže získať skutočný plný život, ktorý pre nich stratil ich prvý otec Adam. O tomto skutočnom živote napísal pod inšpiráciou apoštol Pavol následovnú informáciu, dostupnú všetkým ľuďom: 

“Tým, ktorí sú bohatí v tomto svete, prikazuj, aby neboli namyslení a nevkladali svoju nádej do neistého bohatstva, ale v Boha, ktorý nám všetkým štedro dáva všetko pre naše potešenie. Nech konajú dobro, nech sú bohatí v dobrých skutkoch, štedrí a ochotní deliť sa. Tak si budú zhromažďovať poklad – dobrý základ do budúcnosti, aby sa mohli chopiť skutočného života.” – 1. Timotejovi 6:17-19.

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

15.03.2024

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli! Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas [...]

žiga

Záverečné reči v procese so Štefanom Žigom nakoniec neodzneli

16.04.2024 11:46

Obhajoba proti rozhodnutiu podala sťažnosť. Tou sa bude zaoberať Najvyšší súd SR.

Kukláči / Polícia /

Kukláči so samopalmi zasahovali v Kaplnej. Pri akcii Zvar zadržali dve osoby

16.04.2024 11:22

V jednom z objektov v obci dochádzalo k nelegálnemu odčerpávaniu motorovej nafty z produktovodu vedúceho zo Slovenska do Česka. Polícia zverejnila autentické zábery zo zásahu.

Dánsko Požiar Kodaň Burza Budova Historická

Historickú budovu burzy v centre Kodane zachvátil požiar, jej veža sa zrútila

16.04.2024 11:07

Na videu miestnych médií bolo vidieť, ako ľudia vynášajú z budovy veľké obrazy, aby ich zachránili pred ohňom. Z budovy šľahali vysoké plamene a k oblohe stúpal hustý dym.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 121
Celková čítanosť: 237119x
Priemerná čítanosť článkov: 1960x

Autor blogu

Kategórie