Založ si blog

Matematika dokazuje existenciu Boha!

Vedeli ste, že matematika je jedným z najpresvedčivejších dôkazov o Božej ruke pri stvorení? Väčšina z nás považuje za samozrejmosť, že matematika funguje! Niektorí dokoca predpokladajú, že matematika je len ľudský výmysel. Avšak okrem vývoja rôznych symbolov a systémov na reprezentovanie matematiky, človek v matematike NIKDY nič nevytvoril!

Matematické pravdy (ako 2 + 3 = 5) existovali dávno predtým, ako ich človek objavil. Napríklad 2 + 3 = 5 platilo na začiatku času rovnako ako dnes. Vskutku, bola by to pravda, aj keby nikdy neexistovali žiadne ľudské bytosti, aj keby nikdy neexistoval vesmír! Napriek tomu sú matematické zákony vo svojej podstate koncepčné!

Existujú a môžu existovať aj v prípadoch, keď sú mentálne počaté. Ako teda môže existovať konceptuálna entita, akou je matematika, predtým, než je nablízku niektorá myseľ, aby si to myslela a uvedomila? Odpoveď je, že matematika nie je produktom ľudskej mysle, ale skôr produktom mysle Boha Stvoriteľa.

Keďže Boh vždy existoval a myslel, aj matematické zákony sú večné, a existovali pred ľuďmi. Musíme sa zastaviť a povedať, že niet divu, že Biblia hovorí: “Už od stvorenia sveta je možné jasne vidieť jeho (Božie) neviditeľné vlastnosti.” – Rimanom 1:20. Matematika je tiež univerzálna, nehmotná a nemenná, pretože Boh sám je nehmotný a nemenný!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239339x
Priemerná čítanosť článkov: 1962x

Autor blogu

Kategórie