Založ si blog

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode:

“Bez ohľadu na to, aké osobné dôvody mohli mať, mnohí bývalí svedkovia Jehovoví sú i šťastní, že našli zámienku na opustenie Strážnej veže. Môžu si predstaviť, že Jehova Boh nikdy nemal nič spoločné s „takým kultom“, v ktorom oni vyrastali.” Ale teraz perlička už vsunutá samým administrátorom: “Niektorí z nich však teraz zrejme škrípu zubami a myslia si, že možno Jehova niečo urobí”.

“Nikdy som netvrdil, že mám zdroj pravdy. Každý vie, že klameš. Dôvod, prečo rastúci počet svedkov verí tomu, čo hovorím, je ten, že moje posolstvo je priamo z Písma a len hovorím a aj píšem z autority Jehovu. Pretože ľudia počujú zvuk pravdy v informáciách, ktoré uvádzam, nerobí z nich modloslužobníkov. Znamená to, že veria v Božie slovo. Som len Kristovým otrokom, poslom”.

“Ach, teraz sa do toho dostávame, však? To, že som ťa vymazal za predávanie tvojich kalvínskych predurčených výkalov neznamená, že to nemôžeš predávať už inde. Choď si založiť webovú stránku. Vytváraj videá, aj podcasty. Vyjadri svoj názor. Chceš len prístup k ľuďom, ktorých obviňuješ, i že sú modloslužobníkmi. Aké je to pokrytecké? Ale faktom je, že ja som zodpovedný za toto moje vlastné fórum, no ako „strážca brány“ je mojou povinnosťou kontrolovať, kto môže či nie uverejňovať komentáre. Teraz, keď sme to vyriešili, dovidenia”!

Celé Sväté Písmo pochádza od Boha …

13.07.2024

Celý verš v Biblii, kde sa táto veta nachádza v knihe 2. Timotejovi 3:16, ale celý inšpirovaný text už znie následovne: “Celé Písmo pochádza od Boha (je vdýchnuté Bohom Jehovom, čiže napísané pod vplyvom Božieho svätého ducha) je užitočné na vyučovanie, na karhanie, na nápravu všetkého a na výchovu k tomu, čo je správne, aby bol Boží človek celkom [...]

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

vojna na Ukrajine, Grad

ONLINE: Šéf estónskej rozviedky: Putin má zdroje na vojnu aj v roku 2025, ale tiež ťažké straty

27.07.2024 07:10, aktualizované: 07:56

Ukrajine sa podarilo odvrátiť veľký ruský útok v Doneckej oblasti - Rusko napreduje, ale s veľkými stratami, uviedol šéf estónskej rozviedky Ants Kiviselg.

krizovatka-d1-d4

Diaľnica D1 v smere z Trnavy do Bratislavy je do obeda uzavretá

27.07.2024 07:04

Diaľnica D1 v úseku od 27. do 12,5. kilometra v smere z Trnavy do Bratislavy je do 12.00 h úplne uzavretá.

Russia Military

Škandál v Rusku: Putinov hrdina sedí za mrežami. Generál zamieňal hovädzie mäso za bravčové a kuracie

27.07.2024 06:25

Vladimir Putin za logistickú operáciu v Sýrii vyznamenal Dmitrija Bulgakova, teraz tento generál spoznáva pobyt vo vyšetrovacej väzbe.

Credit Suisse, UBS

Švajčiarske mesto Vernier zakázalo bilbordy, Zürich a Bern ho chcú nasledovať

27.07.2024 06:12

Nenápadné švajčiarske mesto Vernier s 38 000 obyvateľmi sa stalo prvou švajčiarskou obcou, ktorá vo svojich uliciach zakázala komerčnú reklamu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 128
Celková čítanosť: 256459x
Priemerná čítanosť článkov: 2004x

Autor blogu

Kategórie