Založ si blog

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo medzinárodní bankári založili Radu pre Zahraničné Vzťahy (CFR – Council of Foreign Relations). 

Vláda USA využila skúsenosti CFR v oblasti financií a zahraničných vecí a jedna z ich študijnéých skupín, Poradný výbor pre povojnovú Politiku, sa stala súčasťou ministerstva zahraničia v roku 1941. No tajomstvo cieľa tejto študijnej skupiny bolo pripraviť kongres a ľudí tejto krajiny, prijať založenie Organizácie Spojených národov (OSN), ktorá aj bola iniciovaná v roku 1945, sa nesnaží presadzovať svetový mier a spoluprácu – bol to prvý krok k jednej vláde celého sveta, ktorá sa teraz nazýva Nový Svetový Poriadok – Nová Celosvetová vláda!

Rada pre Zahraničné Vzťahy (CFR) je dcérskou spoločnosťou skupiny The Round Table Organization (Spoločnosť Okrúhleho Stola) britských elitárov ovládaných najmocnejšou rodinou na celom svete – Rothschildovcami, a ktorí prostredníctvom organizácie známej ako Illuminati, riadia celosvetové dianie od roku 1776. The Ilumináti ovládajú svetových lídrov a peniaze, ktoré riadia ich krajiny. Môžu si zvoliť prezidenta a zároveň môžu aj zabiť prezidenta. 

Môžu vypnúť ropu a ponoriť svet do jednej vojny! Aj keď fungujú pod najprísnejším utajením, ich ciele sú známe už viac ako 2000 rokov!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Assange

Assange sa môže odvolať proti vydaniu do USA, rozhodol súd

20.05.2024 19:37

Ak by sudcovia rozhodli v prospech vydania, Assangeove právne možnosti v Británii by sa vyčerpali.

biely prášok, hasiči, antrax

V Revúcej evakuovali budovu pošty pre nájdenú obálku s bielym práškom. Mala byť adresovaná Dankovi

20.05.2024 19:11

Na miesto prišli hasiči, polícia aj experti z Kontrolného chemického laboratória.

vláda, ministri, bezpečnostná rada

Vláda musí naďalej plniť svoj program, zhodla sa koaličná rada

20.05.2024 18:29, aktualizované: 19:22

Vláda musí naďalej plniť svoje programové vyhlásenie v tempe, ktoré nastavil premiér Fico, oznámil Smer.

874746096

Mäsiar z Teheránu? A či o mŕtvych len v dobrom?

20.05.2024 17:50

Náhly skon iránskeho prezidenta spôsobil hlavybôl v mnohých metropolách. Treba kondolovať totalitnému režimu? Alebo ani majestát smrti nezahľadí hriechy zosnulého?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 245520x
Priemerná čítanosť článkov: 1964x

Autor blogu

Kategórie