Založ si blog

Celé Sväté Písmo pochádza od Boha …

Celý verš v Biblii, kde sa táto veta nachádza v knihe 2. Timotejovi 3:16, ale celý inšpirovaný text už znie následovne: “Celé Písmo pochádza od Boha (je vdýchnuté Bohom Jehovom, čiže napísané pod vplyvom Božieho svätého ducha) je užitočné na vyučovanie, na karhanie, na nápravu všetkého a na výchovu k tomu, čo je správne, aby bol Boží človek celkom spôsobilý, úplne vyzbrojený na každé dobré dielo.”

A preto je len logické, že na správne pochopenie celej Biblie je potrebný ten istý Boží svätý duch alebo Božia dynamická sila, ktorá ju už v prvom rade inšpirovala, a zároveň použitím Božích verných uctievateľov počas asi 1 600 rokov od času, keď ju začal písať Boží prorok Mojžiš, až do jej skončenia poslednou knihou Biblie, pod menom Zjavenie, napísanou apoštolom Jánom vo vyhnanstve na ostrove Patmos.

Inými slovami, Biblia alebo Božie Sväté Písmo je večná kniha nášho Stvoriteľa, Jehovu Boha, na nielen večné vzdelávanie celého pozemského obyvateľstva, ale bude aj slúžiť ako večný svedok, ohľadne všetkého života, ktorý je nezaslúženým darom od Večného a Zvrchovaného Vládcu celého vesmíru, Jehovu Boha, a tiež i jeho syna, Ježiša Krista, ktorého náš nebeský Otec ustanovil ako nesmrterľného boha spolu so 144 000 verne jemu oddaných ľudí, kúpených krvou svojho prvorodeného syna!

Zakladateľ telegramu čelí popravnej čate!

28.08.2024

Zatiaľ čo zostarnuté deti z DNC, natlačené v chicagskom United Center vyťahovali a striekali na Birdbrain svoju značku strašidelnej radosti sľubujúcej im „slobodu“, lenže podľa ich pokynov cez monitor, vo Francúzsku zatkli zakladateľa popredného formátu slobodného prejavu – skutočne! – presadzovanie slobody prejavu, inak známy pre smrteľne dôverčivých ako [...]

Vlastníci Slovenských novín a médií

17.08.2024

Sme (domyslíte akúkoľvek spoločnosť) internetový denník (časopis), ktorý sa hlási k hodnotám slobody, i otvorenosti, vlastenectva, a hľadania pravdy. Neviaže sa tiež na žiadnu ideológiu ani žiadnu stranu, cení si tiež svoju nezávislosť od vplyvu či financií domácej alebo akejkoľvek zahraničnej (európskej alebo aj svetovej) vlády (kontroly alebo absolútnej [...]

Strážna Veža už neslávna celosvetovo!

28.07.2024

Ten článok pojednáva o zisteniach vyšetrovania Jehovových svedkov v Aotearoa na Novom Zélande. Kráľovská vyšetrovacia komisia Abuse in Care (sexuálne zneužívanie v starostlivosti), ale vyšetruje zaobchádzanie s jednotlivcami v štátnej a náboženskej starostlivosti už viac ako päť rokov. Vydanie záverečnej správy bolo predĺžené, čiastočne kvôli právnemu úsiliu CCJW [...]

Erdogan

Erdogan vyzval na vytvorenie moslimskej aliancie proti Izraelu

07.09.2024 22:35

Turecký prezident vyhlásením reagoval na smrť aktivistky s tureckým a americkým občianstvom, ktorú zabila izraelská armáda počas protestu.

letisko, vide, schwechat

Muž chcel prepašovať cez rakúske letisko kokaín v opierke invalidného vozíka. Odhalili ho policajné psy

07.09.2024 21:50

Muž vzbudil u polície podozrenie. Tá následne odhalila 14 kilogramov kokaínu v hodnote približne 1,5 milióna eur.

Michel Barnier

Vo Francúzsku vyšli do ulíc tisícky demonštrantov. Nesúhlasia s vymenovaním Barniera za premiéra

07.09.2024 20:26

Na protesty proti Macronovi ešte pred Barnierovým vymenovaním vyzvala ľavica, ktorá síce vyhrala voľby, ale nedostala šancu zostaviť vládu.

nehoda, kúty, hasiči

Mladík šoféroval bez vodičáku, s autom skončil v rieke. So spolujazdcami utrpeli vážne zranenia

07.09.2024 19:29

Po náraze sa auto prevrátilo na strechu. Najmladší účastník nehody mal iba 11 rokov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 131
Celková čítanosť: 266313x
Priemerná čítanosť článkov: 2033x

Autor blogu

Kategórie