Založ si blog

Aktivity kráľa Severu v čase konca

Aktivity biblického kráľa severu, ktorý je dnes celosvetovo reprezentovaný Britským Impériom, lenže teraz už nie je známe ako to bolo počas niekoľkých storočí ako mocná celosvetová námorná veľmoc, lebo postupne sa premenila na finančné svetové impérium adoptovaním mocného finančníctva v starovekých Benátkach za posledných asi 4 storočí. Prorocká kniha Daniela prorocky pod inšpiráciou predpovedala niekoľko detailov, ktoré sa dnes začínajú spĺňať celosvetovo pred očami celého sveta, aj keď väčšina a ľudstva tomu nedokáže pochopiť až do samého konca, lebo je na to potrebná pomoc Božieho ducha:

“Cap sa veľmi povyšoval, ale keď zmocnel, jeho veľký roh sa zlomil a na jeho mieste vyrástli štyri nápadné rohy na štyri svetové strany. A z jedného z nich vyrástol ďalší roh, malý, ktorý sa veľmi zväčšoval smerom na juh, na východ a k Okrase. Zväčšil sa tak, že dosiahol až k nebeskému vojsku, a strhol na zem niektorých z vojska a niektoré z hviezd a pošliapal ich. Trúfol si dokonca aj na Knieža vojska, ktorému ale bola odstránená stála obeť, a bola zvrhnutá svätyňa, ktorú ustanovil. A vojsko, aj stála obeť boli vydané do rúk toho rohu. Bolo to pre jeho priestupok. Zmietol pravdu na zem a všetko, čo robil, sa mu darilo.” – Daniel 8:8-12.

Cap reprezentoval Alexandra Veľkého, gréckeho kráľa, ktorý zomrel mladý a tak jeho kráľovstvo bolo rozdelené medzi jeho štyroch generálov, z ktorých najvýznamnejší boli generál v Asýrii (kráľ severu alebo aj dnešné Britské Impéium) a generál v Egypte (kráľ juhu dnes reprezentovaný USA republikou). Kráľ severu sa v čase konca bude vyvyšovať až k nebesiam proti Kniežaťu kniežat (Božiemu nebeskému kráľovi, Ježišovi Kristovi a aj jeho svätým spolukráľom)! Predtým, ako bude v samom konci časov zničený, podmaní si kráľa juhu a zároveň celosvetovo bude zmietať, hádzať pravdu a šliapať ju pred očami celého sveta!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242299x
Priemerná čítanosť článkov: 1954x

Autor blogu

Kategórie