Založ si blog

Daniel – dnes v priamom prenose!

Mám na mysli proroctvo starovekého izraelského proroka Daniela (mimochodom jeho hebrejské meno znamená – mojim sudcom je Boh), ktorý pod Božou inšpiráciou pred viac ako 2 500 rokmi napísal tieto nadčasové slová:

“V čase konca sa s ním bude drgať kráľ juhu (dnes je ním USA). Kráľ severu (súčasné Britské finančné impérium) naňho zaútočí s bojovými vozmi, jazdcami a tiež mnohými loďami, vtrhne do krajín a preženie sa nimi ako záplava.”

Horecitované biblické inšpirované (neomylné) slova proroka Daniela môžeme dnes čítať v knihe, ktorá nesie jeho meno – Daniel, v jedenástej kapitole a v štyridsiatom verši. A akým spôsobom ‘drgol‘ kráľ juhu kráľa severu?

Stalo sa tak televíznym prehlásením novozvoleného USA prezidenta, D. Trumpa a s jeho inauguračným prejavom, ktorým doslova až vystrašil Britské impérium a jeho poskokov, dobre identifikovaných v danom prejave vo videu.

Všimnite si, prosím, veľkosť audiencie v porovnaní s inauguračným prejavom Joe Bidena, ale hlavne o čom Donald Trump hovorí a skoro neuveriteľné reakcie minulého prezidenta B Obamu a Hillary Clintonovej, bývalej sekretárky USA!

https://www.youtube.com/watch?v=ThtRvBUBpQ4
https://www.youtube.com/watch?v=nqZsDcWOdr4

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

Cikajúceho chlapca v Bruseli obliekli do detvianskeho kroja

04.05.2024 21:52

Desiatky ľudí aj krajania zo Slovenska boli v sobotu poobede svedkami oblečenia bruselskej sochy Manneken Pis do detvianskeho kroja.

sanitka, záchranka

Po nehode vetroňa v Martine evidujú minimálne jednu obeť. Situáciu komplikuje požiar

04.05.2024 19:53, aktualizované: 20:36

Na mieste v týchto chvíľach stále prebieha zásah záchranných zložiek.

Sadiq Khan

Labourista Sadiq Khan bol tretíkrát po sebe zvolený za starostu Londýna. Ide o rekord

04.05.2024 19:32

Syn pakistanských prisťahovalcov vďaka dnešnému výsledku predstihol svojho predchodcu a bývalého premiéra Borisa Johnsona, ktorý bol vo funkcii dve volebné obdobia.

Germany Nazi Villa

Vilu šéfa Hitlerovej propagandy ponúkajú zadarmo. Ak sa nenájde záujemca, buldozéry ju zrovnajú so zemou

04.05.2024 19:00

V honosnej vile pri jazere Joseph Goebbels pracoval, oddychoval a aj sa zabával s milenkami. Prečo je niekdajšia luxusná nehnuteľnosť už dlhé roky neobývaná?

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242192x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie