Založ si blog

Ako Britské impérium až dodnes klame!

Keďže svet je na pokraji dospievania, dospievania nad rámec geopolitických plánov typu, že ‚pes žerie psa‘, typ klamstva vychádzajúci zo strany imperiálnych ideológov môže ľudí znepokojovať, môže ľudí hnevať či dokonca rozhorčovať, lenže je to štádium klamstva, aj výbuch beštie zahnanej do kúta. Keďže sa Čína nedávno zaviazala prevziať vedúcu úlohu pri ukončení geopolitických hier a ponúknuť krajinám dlhodobý a infraštruktúrou riadený rozvoj, lživé a búrlivé politické zvyky posledných päťdesiatich rokov boli podkopané. Čarodejník z krajiny Oz je skutočne odhalený a dosť žalostný!

Jediný problém s tromi storočiami obsedantnej slepoty, pokiaľ ide o to, čo urobil Izák Newton, je ten, že naša civilizácia bola príliš vystrašená na to, aby sa zasmiala. Lebo ten chlapík sa skutočne dopustil nehorázneho klamstva! Ak Stvoriteľ dovolil, aby obsedantné blokovanie radostnej schopnosti tvorivej mentácie pretrvávalo celé tri storočia, no potom Stvoriteľ tiež aj umožnil zdravý smiech, aby sa ľudia uvoľnili a umožnili im napredovať – napredovať ako transformovaná populácia, ktorá vytvorila dlho očakávaný, vášnivý, a aj trvalý záväzok zničiť chudobu, hlad a choroby a priniesť génia z každého vzácneho novorodenca.

Newtonové klamstvo alebo dnešné zúfalstvo takých, ako je Richard Dearlove z MI6, sú vtipy v Božom vesmíre. Aj keď by sme nemali byť zbytočne krutí k patetickým osobám, predsa len by bolo horšie ako nezdvorilé nesmiať sa na Božích vtipoch. Boh hovorí vtipy z nejakého dôvodu. A keďže je životne dôležité, aby sme nepremrhali zlo minulosti tým, že sa dnes nedokážeme vhodne premeniť, trocha zdravého humoru s uznaním toho, čomu sa už nikdy nepoddáme, je terapeutický a pravdepodobne potrebný.

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Počasie / Dáždnik / Dážď /

SHMÚ vydal výstrahu pred búrkami s krúpami v troch okresoch

04.05.2024 18:48

Búrky môžu byť spojené s prudkým lejakom s intenzitou 20 až 30 milimetrov zrážok počas 30 minút. Nárazy vetra môžu dosahovať 65 až 85 kilometrov za hodinu.

Matthias Ecke

Skupina útočníkov napadla a zranila europoslanca SPD Eckeho. Museli ho operovať

04.05.2024 17:39

Krajinskí predsedovia SPD uviedli, že útok je varovným signálom pre všetkých v Nemecku a známkou toho, že stúpenci krajnej pravice sú už celkom bez zábran.

Irán / Vojnová loď /

Iránska vojenská loď Šahíd Mahdaví prekročila prvýkrát rovník

04.05.2024 17:28

Je to údajne prvýkrát, čo Irán vyslal loď svojho námorníctva na takúto diaľkovú misiu.

Eurovoľby 2024

Strany môžu na kampaň v eurovoľbách minúť najviac tri milióny eur

04.05.2024 16:13

Pri volebnej koalícii platí tento limit zvlášť pre každú stranu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242164x
Priemerná čítanosť článkov: 1953x

Autor blogu

Kategórie