Založ si blog

Dávajte pozor a stále bdejte…

Denno-denne sme zaplavovaní udalosťami, informáciami, vrátane tých správ, ktoré sa dnes rozšírujú po svete rýchlosťou svetla, cez internet – aj keď väčšinu z nich môžeme klasifikovať ako dezinfomácie! Zdá sa, že väčšina ľudí na celom svete sa nimi nezaoberá alebo ani im vôbec nedáva pozornosť.

Na pomoc nám prichádzajú slová najväčšieho muža, ktorý kedy žil na tejto prekrásnej planéte Zem – Ježiša Krista: ‚Dávajte pozor (neustále sa pozerajte) a stále bdejte, lebo neviete, kedy príde ten určený čas’! Ale tu sa naskytá rozumná otázka: pozerať sa kde, akým smeron, aby sme stále bdeli v duchovnom zmysle?

Aj v tejto otázke nám prichádzajú na pomoc inšpirované slová toho istého najväčšieho muža v celej histórií sveta! A keď vyslovil proroctvo o čase konca, povedal medzi iným: ‚Preto keď uvidíte ohavnosť, ktorá po sebe zanecháva spúšť a o ktorej už hovoril prorok Daniel, na svätom mieste (nech čitateľ použije úsudok)…’!

Prečo prorok Daniel? Pretože jedenásta kapitola jeho prorockej knihy, ktorá nesie jeho meno, Daniel, obsahuje najdôležitejšiu časť ľudskej histórie vedúcej až do samého času konca, keď ten najväčší muž v histórií sveta, ale teraz, v nebi už nesmrteľný archanjel, pod nebeským menom Michael, začne vládnuť!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Andrej Danko, semafor

Polícia po viac ako troch mesiacoch zverejnila video z Dankovej nehody

26.04.2024 12:43, aktualizované: 13:04

Zábery pochádzajú z kamery električky. K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239746x
Priemerná čítanosť článkov: 1965x

Autor blogu

Kategórie