Založ si blog

Druhý príchod Ježiša Krista – kedy?

Kristova prítomnosť bola od začiatku ohlasovaná Strážnou Vežou na rok 1874, keď C.T. Russell použil chronologické vypočítanie Kristovho príchodu adventistov na základe “7 časov” v knihe proroka Daniela. Najskôr bol rok 1874 dátum jeho príchodu. 

Potom v roku 1930 bol obnovený na rok 1914. SV nikdy neučila, že na druhý príchod Ježiša Krista sa treba tešiť. Vždy to bolo zatlačené do minulosti a plne pochované pod sfušované prorocké interpretácie, nesprávne pochopené a potom chybne vysvetlené. 

Iróniou je, že proroci predpovedali práve túto vec, že ​​podvod a klam bude ponúkaný učitelmi učiteľov, až kým sa skutočný, pravý a celkom náhly druhý príchod Ježiša Krista neuskutoční a zničí ich múr podvodov, ktorými sa vyvyšovali nad Jehovovými svedkami!

Tieto záležitosti už boli predstavené v 48-stránkovej brožúre s názvom: Druhý príchod Krista – čo to pre vás bude znamenať? K dispozícii ako súbor PDF na stiahnutie zadarmo na e-watchman.com alebo ako brožúra za $4 na Lulu.com alebo stiahnutie zdarma!

https://www.lulu.com/en/en/shop/robert-king/the-second-coming-of-christ-2019-r1/paperback/product-1y5y6evd.html?page=1&pageSize=4

https://e-watchman.com/wp-content/uploads/2019/12/The-Second-Coming-of-Christ-2019-v9b-Complete.pdf

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238844x
Priemerná čítanosť článkov: 1958x

Autor blogu

Kategórie