Založ si blog

Apoštol Pavol – predobraz bratov Krista!

A takýmto spôsobom apoštol Pavol naznačil, že on tiež bol predobrazom bratov Krista: “Na základe Jehovovho slova vám hovoríme, že tí z nás, ktorí budú žiť počas Pánovej prítomnosti, určite nepredídu tých, čo zomreli.” – 1 Tesaloničanom 4:15.

Takže okrem starovekých izraelských Božích prorokov s tiež určitými kresťanskými apoštolmi, ale i učeníkmi Božieho jednospodeného Syna (jediný priamo stvorený svojim nebeským Otcom, Bohom Jehovovm), aj apoštol Pavol je predobrazom bratov Krista.

Predobrazom pomazaných bratov (mužov a žien) Ježiša Krista a takto adoptovaných duchovných synov Jehovu Boha, ktorí so svojim “starším bratom” budú jediní v celom stvorení, ktorí získajú nesmrteľnosť, ktorú doposiaľ mal len Stvoriteľ vesmíru!

Ale aj zaujímavý bod v horecitovanom biblickom inšpirovanom (bezchybnom) verši sa tiež spomína: “…tí z nás, ktorí budú žiť počas Pánovej prítomnosti, určite nepredídu tých, čo (už) zomreli.” To ale znamená, že všetci 144 000 pomazaní budú vzkriesrní spolu!

Keďže všetci 144 000 pomazaní bratia Krista tvoria jeho nebeskú “nevestu”, ktorú sám Stvoriteľ pripravil pre svojho unikátneho a jedinečného nebeského syna, je len logické si predstaviť, že jej vzkriesenie nemôže prebiehať po “kúskoch”, ale totálne! 

Celé Sväté Písmo pochádza od Boha …

13.07.2024

Celý verš v Biblii, kde sa táto veta nachádza v knihe 2. Timotejovi 3:16, ale celý inšpirovaný text už znie následovne: “Celé Písmo pochádza od Boha (je vdýchnuté Bohom Jehovom, čiže napísané pod vplyvom Božieho svätého ducha) je užitočné na vyučovanie, na karhanie, na nápravu všetkého a na výchovu k tomu, čo je správne, aby bol Boží človek celkom [...]

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 128
Celková čítanosť: 256402x
Priemerná čítanosť článkov: 2003x

Autor blogu

Kategórie