Založ si blog

Apoštol Pavol – predobraz bratov Krista!

A takýmto spôsobom apoštol Pavol naznačil, že on tiež bol predobrazom bratov Krista: “Na základe Jehovovho slova vám hovoríme, že tí z nás, ktorí budú žiť počas Pánovej prítomnosti, určite nepredídu tých, čo zomreli.” – 1 Tesaloničanom 4:15.

Takže okrem starovekých izraelských Božích prorokov s tiež určitými kresťanskými apoštolmi, ale i učeníkmi Božieho jednospodeného Syna (jediný priamo stvorený svojim nebeským Otcom, Bohom Jehovovm), aj apoštol Pavol je predobrazom bratov Krista.

Predobrazom pomazaných bratov (mužov a žien) Ježiša Krista a takto adoptovaných duchovných synov Jehovu Boha, ktorí so svojim “starším bratom” budú jediní v celom stvorení, ktorí získajú nesmrteľnosť, ktorú doposiaľ mal len Stvoriteľ vesmíru!

Ale aj zaujímavý bod v horecitovanom biblickom inšpirovanom (bezchybnom) verši sa tiež spomína: “…tí z nás, ktorí budú žiť počas Pánovej prítomnosti, určite nepredídu tých, čo (už) zomreli.” To ale znamená, že všetci 144 000 pomazaní budú vzkriesrní spolu!

Keďže všetci 144 000 pomazaní bratia Krista tvoria jeho nebeskú “nevestu”, ktorú sám Stvoriteľ pripravil pre svojho unikátneho a jedinečného nebeského syna, je len logické si predstaviť, že jej vzkriesenie nemôže prebiehať po “kúskoch”, ale totálne! 

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239702x
Priemerná čítanosť článkov: 1965x

Autor blogu

Kategórie