Založ si blog

Ako to všetko vo vesmíre začalo …

… Na začiatku Boh stvoril nebesia a Zem…Takže to všetko začalo najkrajšou vetou, ktorá kedy bola napísaná v celej histórii človeka, podľa spisovateľov, básnikov, ale i vzdelancov celého sveta, vo Večnej Knihe-kníh, zvanej tiež Sväté Písmo alebo jednoducho Biblia!

Napísané dokonalým človekom, aj v dokonalom hebrejskom jazyku pre večné svedectvo všetkých inteligentných bytostí Stvoriteľa, anjelov na nebi a ľudí na Zemi! Tým jazykom, ktorým ľudia dnes už nehovoria alebo len v jeho veľmi, ale veľmi zjednodušenej forme!

O tejto Večnej Svätej Knihe Stvoriteľa, Jehovu Boha, ale aj Zvrchovaného Vládcu celého vesmíru a všetkého života v ňom, nebeských anjelov, aj pozemských ľudí, asi po 4 000 rokoch jeden z apoštolov Ježiša Krista, Pavol (predtým Saúl) napísal inšpirované slová: 

“Lebo Božie slovo je živé, mocné a ostrejšie než akýkoľvek dvojsečný meč. Preniká tak hlboko, že oddeľuje dušu od ducha a kĺby od špiku, a je schopné odhaliť myšlienky a úmysly srdca…niet stvorenia, ktoré by bolo skryté jeho zraku…” – Hebrejom 4:12,13.

pokračovanie…

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

dennik N versus Smer

Na 'smerákov' sa z podcastu Denníka N valila spŕška nadávok. Takto zmier nevyzerá, ohradili sa. Šéfredaktor sa bráni, že to bola satira

16.06.2024 15:39

Po množstve nadávok, ktoré zazneli z mediálneho podcastu na členov strany Smer sa smeráci pýtajú, či takto má vyzerať zmierenie.

vojna na Ukrajine, mierový summit vo Švajčiarsku, Volodymyr Zelenskyj

Zelenskyj získal 85 podpisov pod deklaráciu z mierového summitu. Viaceré veľké krajiny sa nepripojili

16.06.2024 14:43

Účastníci prvého summitu o mieri na Ukrajine vyzvali na návrat detí deportovaných Ruskom a na zapojenie "všetkých strán" do mierového procesu.

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini: Chcem byť silnou hlavou štátu, využijem svoje politické skúsenosti

16.06.2024 14:07

Nový prezident Peter Pellegrini považuje za svoju výhodu skutočnosť, že ako prvý politik v novodobej histórii zastával všetky tri najvyššie politické funkcie.

varechovy protest, protest proti interrupciam, umele prerusenie tehotenstva, interrupcie,

Interrupcií je na Slovensku najmenej za tri dekády. Ministerka zdravotníctva zvažuje schválenie interrupčnej tabletky

16.06.2024 12:35

Ministerka zdravotníctva Zuzana Dolinková si nechá v otázke interrupčnej tabletky poradiť od koaličných partnerov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 127
Celková čítanosť: 250500x
Priemerná čítanosť článkov: 1972x

Autor blogu

Kategórie