Založ si blog

Úžasné vidiny a zjavenia pred koncom!

Toto úžasné proroctvo Joela sa splnilo doslovne “do slova a do písmena” v prvom storočí nášho letopočtu, začínajúc vyliatim Božieho svätého ducha na Letnice v roku 33 n.l. Ale končiac v roku 70 n.l. Kompletným zničením Jeruzaléma, ale i jeho prekrásneho Kostola postaveného na najvyššom bode vrchu mesta! Proroctvo ale obsahuje elementy, a ktoré sa vtedy ešte len čiatočne naplnili lebo určité detaily vo väčšom sa ešte nesplnili, pretože kompletné splnenie tohoto úžasného proroctva čaká ľudstvo v samom konci súčasného systému vecí, a presne podľa predpovedaného inšpirovaného (pravdivého) proroctva:

“Potom vylejem svojho ducha na ľudí každého druhu. Vaši synovia, vaše dcéry budú prorokovať, vaši starci budú mať sny a vaši mladí muži budú mať videnia. Aj na svojich otrokov a otrokyne vylejem v tých dňoch svojho ducha. Ale potom dám znamenia v nebi i na zemi: krv, ale aj oheň a aj stĺpy dymu. Slnko sa zmení na tmu a mesiac na krv, skôr ako príde Jehovov veľký deň, ktorý naháňa svetu strach. A každý, kto vzýva Jehovovo meno, bude zachránený. Lenže potom už i na vrchu Sion v Jeruzaleme budú tí, ktorí uniknú, tak, ako povedal Jehova Boh, tí, ktorí aj prežijú – ktorých Jehova povoláva.” – Joel 2:28-32.

Výrazy, ako sú aj “synovia a dcéry, starci a mladí muži” sa vzťahuje na Bohom Jehovom adoptovaných pomazaných synov a preto aj bratov Ježiša Krista, zatiaľ čo slová “otroci a otrokyne” zasa len zahŕňuje iné ovce, ktoré budú súdené Kristom, hodné večného života a z dôvodov, že keď Kristus “bol hladný, dali  mu jesť, a keď bol smädný, dali mu piť. Bol na cestách a pohostinne ho prijali, bol nahý a obliekli ho. Bol chorý a starali sa oňho. Bol vo väzení a prišli za ním…”. Na ich otázku, že kedy to urobili, Ježiš odpovedá: “Hovorím vám, že čokoľvek ste urobili pre najmenšieho z týchto mojich bratov, urobili ste to pre mňa”!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239749x
Priemerná čítanosť článkov: 1965x

Autor blogu

Kategórie