Založ si blog

Božie sväté tajomstvo – o čom to je?

Prvé biblické proroctvo adresované anjelskému cherubínovi v nebi, ktorý sa ako prvá Stvoriteľová bytosť vzbúril proti svojmu Bohu začalo slovami: “A ja položím nepriateľstvo medzi teba a ženu a medzi tvoje potomstvo a jej potomstvo. Ono ti rozmliaždi hlavu a ty mu zraníš pätu.“ – 1. Mojžišova 3:15. Lenže po asi 4 000 rokoch apoštol Pavol hovorí:

“Bratia, aby ste nepovažovali sami seba za múdrych, chcem, aby ste vedeli aj o tomto svätom tajomstve: lebo vnímanie niektorých z Izraela otupelo, kým sa nezhromaždí plný počet ľudí z iných národov, a tak bude celý Izrael zachránený. Lebo od neho, a cez neho a pre neho je všetko. Jemu patrí sláva navždy. Amen.” – Rimanom 11:25-36.

Toto Božie sväté tajomstvo bude konečne zjavené už osláveným verným zapečateným pomazaným bratom Ježiša Krista, ale tesne pred Armagedonom, no po tom ako ukončia zvestovanie obsiahnuté v malom zvitku v knihe Zjavenie, ‚Ale bolo mi povedané: ‚Musíš znova prorokovať o ľuďoch, národoch, jazykoch a mnohých kráľoch‘.“ – Zjavenie 10:11.

Toto Božie sväté tajomstvo bude konečne zjavené už osláveným verným zapečateným pomazaným bratom Ježiša Krista tesne pred Armagedonom, po tom ako ukončia zvestovanie obsiahnuté v malom zvitku v knihe Zjavenie… A bolo mi povedané: ‚Musíš znova prorokovať o ľuďoch, národoch, jazykoch a mnohých kráľoch‘.“ – Zjavenie 10:9-11.

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238646x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie