Založ si blog

Tvorstvo očakáva zjavenie Božích synov!

Tak, ako verní ľudia od čias Ábela očakávajli príchod ‘semena ženy’ (1. Mo. 3:15) alebo jej hlavnú časť v osobe Ježiša Krista, Spasiteľa poslušného ľudstva, tak od čias apoštola Pavla verní uctievatelia Jehovu Boha, a i žiaci jeho syna, očakávajú zjavenie Kristových bratov a Božích synov:

‘Lebo tvorstvo už túžobne očakáva zjavenie Božích synov. Veď tvorstvo nebolo podrobené márnosti z vlastnej vôle, ale z vôle toho, ktorý ho podrobil márnosti ale zároveň predložil nádej, že ľudské tvorstvo bude raz oslobodené z otroctva porušenosti a získa slávnu slobodu Božích detí’. – Rimanom 8:19-21.

Aj keď horecitovaný inšpirovaný biblický verš apoštola Pavla je plný dôležitých biblických detailov, to, čo nás dnes zaujíma je zjavenie Božích synov, ktoré sa zakrátko stane, keď ostatok pomazaných bratov Ježiša Krista, adoptovaných pozemských synov Jehovu Boha bude zjavený ‘tvorstvu‘ alebo veriacim!

Tak, ako pre dnešné celosvetové kresťanstvo ten najdôležitejší čas histórie sa odohrával na len veľmi malom území malého národa na Strednom východe za veľmi kritických, ale zároveň aj nebezpečných politických udalostí svetovej Rímskej ríše v Európe a Blízkom Východe, tak je to aj dnes! Len málo verných kresťanov čaká na zjavenie Božích synov!

Tak, ako pre dnešné celosvetové kresťanstvo ten najdôležitejší čas histórie sa odohrával na malom území malého národa na Strednom východe za veľmi kritických a nebezpečných politických udalostí svetovej Rímskej ríše, tak je to aj dnes! 

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

SR Požiar Osada Stropkov Situácia Mimoriadna POX

Polícia začala v súvislosti s požiarom v Stropkove trestné stíhanie

19.04.2024 17:17

Po požiari, ktorý zničil deväť obydlí, ostalo bez strechy nad hlavou 49 tamojších obyvateľov, z nich 29 detí.

Ukrajinskí vojaci ďakujú Slovákom za zbierku na muníciu

Zbierka na muníciu raketovo rastie, podporila ju i Čaputová. Ďakujeme, bratia Slováci, odkazujú ukrajinskí vojaci z frontu

19.04.2024 16:30, aktualizované: 17:35

Ciieľ bol najskôr vyzbierať jeden milión eur. Vzhľadom na obrovský ohlas a ochotu posielať peniaze obrancom, je zbierka bez finančného a časového limitu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238828x
Priemerná čítanosť článkov: 1958x

Autor blogu

Kategórie