Založ si blog

Väčšina neuverí ani detailným faktom!

Žijeme vo svete, nad ktorým vládnu temné sily, podľa inšpirovaných slov apoštola Jána. Jeho prvý list pomazaným bratom Ježiša Krista informuje: “Vieme, že pochádzame z Boha, ale celý svet je v moci toho zlého (Satana Diabla a jeho démonov).” – 1. Jána 5:10.

Božie Slovo obsahuje niesmierne množstvo príkladov od samého začiatku, až do konca sveta, potvrdzujúc inšpirované slová apoštola Jána nielen svojim pomazaným bratom, ale dnes dostupné celosvetovo vo viac ako niekoľko tísíc jazykov! Apoštol Pavol dodáva:

“Dajte si pozor, aby na vás neprišlo to, čo sa hovorí v Prorokoch: ‚Pozrite, posmeškári, divte sa tomu a zahyňte, lebo vo vašich dňoch vykonám niečo, čomu neuveríte, aj keby vám o tom niekto rozprával (v detailoch).’“ – Skutky apoštolov 13:40, 41.

Kresťanská biblická viera je založená na presnom poznaní biblickej pravdy podľa Biblie, a inšpirovaných slov apoštola Pavla bratom v Ríme: “Lebo môžem potvrdiť, že horlia za Boha (majú vieru), ale nie podľa presného poznania.” – Rimanom 10:2.

Jeden taký príklad je dogmatická náuka o trojici. Že vraj Otec je večný, tak ako aj Ježiš. Jeden detail: Ježiš bol usmrtený, ale bol vzkriesený k životu jeho Otcom. O otcovi: “Či nie si od večnosti, Jehova? Môj Bože, môj Svätý, ty neumieraš.” – Habakuk 1:12.

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

HIMARS

USA ohlásili nákupy vojenského materiálu pre Ukrajinu za šesť miliárd, vybavenie však zrejme nedorazí niekoľko rokov

26.04.2024 21:43

Na dodanie materiálu si však budú musieť Ukrajinci počkať, lebo proces jeho obstarávania je len na začiatku.

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239782x
Priemerná čítanosť článkov: 1965x

Autor blogu

Kategórie