Založ si blog

Ľudia – miloval som vás – bdejte!

Tieto sú slávne slová Českého spisovateľa Juliúsa Fučíka, novinára, kritika, spisovateľa, aktívneho člena Komunistickej strany Československa a zároveň tiež súčasťou popredia protinacistického odboja. V roku 1943 ho uväznili, mučili a popravili Nacisti. Lenže veľmi zaujímavé na tom všetkom je, že napriek tomu, že bol presvedčený komunista, v jeho rozlúčkovom dopise citoval biblické inšpirované slová Ježiša Krista v evanjéliu Marka:

“Ten deň a hodinu nepozná nikto, ani anjeli v nebi, ani Syn, iba Otec. Dávajte pozor a bdejte, lebo neviete, kedy príde určený čas. Je to tak, ako keď človek odcestuje do cudziny a svoj dom dá na starosť svojim otrokom. Každému určí prácu a vrátnikovi prikáže, aby bdel. Preto bdejte, lebo neviete, kedy príde pán domu, či večer, alebo aj o polnoci, či pred svitaním, alebo skoro ráno, aby vás nenašiel spať, keď nečakane príde. Čo hovorím vám, hovorím všetkým: Bdejte!“ – Marek 13:32 – 37.

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

15.03.2024

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli! Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas [...]

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

24.02.2024

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských [...]

Nehoda, ilustračná, sklo

Autobus s desiatkami cestujúcich sa prevrátil na nemeckej diaľnici

29.03.2024 06:38

Autobus s približne 60 cestujúcimi havaroval vo štvrtok večer na diaľnici v západnom Nemecku, zranenia utrpelo vyše 20 ľudí, informovala DPA.

libanon, hizballáh

Pri izraelských úderoch pri Halabe zomrelo 36 sýrskych vojakov

29.03.2024 06:27

Pri izraelských úderoch namierených na oblasť neďaleko Halabu (Aleppa) na severe Sýrie zahynulo podľa agentúry AFP najmenej 36 sýrskych vojakov.

Jaroslav Slašťan, Zásahový tím pre medveďa hnedého

Nebol to hon na čarodejnice. Medvedica v Mikuláši bola skutočným rizikom, hovorí šéf zásahového tímu

29.03.2024 06:00

K ľuďom sa samica, ktorá útočila v metropole Liptova, približovala pravidelne. Tvrdia to členovia zásahového tímu. Pri jej monitorovaní použili špičkové drony.

Babiš, Pavel

Politológ: Pavel asi Korčoka nepodporí, Babiš chváli Pellegriniho, ale cieli na vlastných voličov

29.03.2024 06:00

Ako vyzerajú vzťahy Česka a Slovenska pred prezidentskými voľbami? Pre Pravdu to vysvetlil český politológ Josef Mlejnek.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 234565x
Priemerná čítanosť článkov: 1955x

Autor blogu

Kategórie