Založ si blog

Ako vyjsť z Matrixu tohoto sveta!

Celosvetový pozemský systém od čias, keď Adam a Eva stratili skutočný život v ich rajskej záhrade Edén, sa v posledných časoch volá výrazom Matrix, systém ľudí, ktorý kontroluje život všetkých občanov sveta od začiatku až dodnes! Ako sa môže ľudstvo vrátiť do skutočného života, ktorý Stvoriteľ mal v úmysle od začiatku? Odpoveď nám dávajú inšpirované slová apoštola Pavla:

“Tým, ktorí sú bohatí v tomto svete, prikazuj, aby neboli namyslení a nevkladali svoju nádej do neistého bohatstva, ale v Boha a Otca, ktorý nám štedro dáva všetko pre naše potešenie. Nech konajú dobro, nech sú bohatí v dobrých skutkoch, štedrí a ochotní deliť sa. Tak si budú zhromažďovať poklad – dobrý základ do budúcnosti, aby sa mohli chopiť skutočného života.” – 1. Timotejovi 6:17-19.

Skutočný život, ktorý dal Stvoriteľ, Jehova Boh, svojim prvým pozemským deťom, mal byť dokonalý, bezproblémový a v skutočnosti večný! Prvá úloha pre Adama a Evu bola: “Buďte plodní, množte sa, naplňte Zem a podmaňte ju, vládnite nad morskými rybami, ale i nebeským vtáctvom a každým živočíchom, ktorý sa pohybuje po zemi.” – 1. Mojžišova 1:28.

Jeden z nekonečných darov, ktoré dal Stvoriteľ človekovi, je predstavivosť! Lenže pre dokonalého človeka je nekonečná! Aj vo svojej nedokonalosti človek už mal schopnosť uplatňovať svoju predstavu ako spisovateľ, básnik, historik, umelec a vedec v mnohých vedeckých disciplínach! Aj vo svojom krátkom, nedokonalom živote dokázal už veľmi mnoho!

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

koronavírus nemocnica čína wuchan lekári doktor pacient

Japonsko hlási rekordný nárast smrteľnej bakteriálnej infekcie. Experti nevedia zistiť príčinu epidémie

17.06.2024 12:23

Odborníci zatiaľ nedokázali zistiť, čo je príčinou stúpajúceho počtu prípadov.

Forró, Pellegrini

Pellegrini oslovil lídra Maďarskej aliancie Krisztiána Forróa. V paláci má vzniknúť nový poradcovský tím

17.06.2024 12:15

Nový prezident uviedol, že chce zostaviť nový poradcovský tím pre národnostné menšiny. Maďarská aliancia pre Pravdu potvrdila, že Pellegrini oslovil lídra strany Krisztiána Forróa.

Generálna prokuratúra

V minulom roku narástol počet obžalovaných mladistvých aj mladistvých recidivistov

17.06.2024 11:37

Po ôsmich rokoch vyznačujúcich sa trendom poklesu trestných stíhaní mladistvých v roku 2023 generálna prokuratúra zaznamenala jej nárast o 4 percentá.

grécko, Mosley

V Grécku našli ďalšieho mŕtveho turistu, po troch nezvestných pátrajú

17.06.2024 11:37

Je to najnovší prípad z ostatnej série zmiznutí a úmrtí turistov na gréckych ostrovoch. Niektorí, ak nie všetci, sa vydali na turistiku v horúčavách.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 127
Celková čítanosť: 250579x
Priemerná čítanosť článkov: 1973x

Autor blogu

Kategórie