Založ si blog

Ako vyjsť z Matrixu tohoto sveta!

Celosvetový pozemský systém od čias, keď Adam a Eva stratili skutočný život v ich rajskej záhrade Edén, sa v posledných časoch volá výrazom Matrix, systém ľudí, ktorý kontroluje život všetkých občanov sveta od začiatku až dodnes! Ako sa môže ľudstvo vrátiť do skutočného života, ktorý Stvoriteľ mal v úmysle od začiatku? Odpoveď nám dávajú inšpirované slová apoštola Pavla:

“Tým, ktorí sú bohatí v tomto svete, prikazuj, aby neboli namyslení a nevkladali svoju nádej do neistého bohatstva, ale v Boha a Otca, ktorý nám štedro dáva všetko pre naše potešenie. Nech konajú dobro, nech sú bohatí v dobrých skutkoch, štedrí a ochotní deliť sa. Tak si budú zhromažďovať poklad – dobrý základ do budúcnosti, aby sa mohli chopiť skutočného života.” – 1. Timotejovi 6:17-19.

Skutočný život, ktorý dal Stvoriteľ, Jehova Boh, svojim prvým pozemským deťom, mal byť dokonalý, bezproblémový a v skutočnosti večný! Prvá úloha pre Adama a Evu bola: “Buďte plodní, množte sa, naplňte Zem a podmaňte ju, vládnite nad morskými rybami, ale i nebeským vtáctvom a každým živočíchom, ktorý sa pohybuje po zemi.” – 1. Mojžišova 1:28.

Jeden z nekonečných darov, ktoré dal Stvoriteľ človekovi, je predstavivosť! Lenže pre dokonalého človeka je nekonečná! Aj vo svojej nedokonalosti človek už mal schopnosť uplatňovať svoju predstavu ako spisovateľ, básnik, historik, umelec a vedec v mnohých vedeckých disciplínach! Aj vo svojom krátkom, nedokonalom živote dokázal už veľmi mnoho!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238881x
Priemerná čítanosť článkov: 1958x

Autor blogu

Kategórie