Založ si blog

Kto bude hovoriť mier a bezpečie!

Pod inšpiráciou apoštol Pavol napísal kresťanskému zboru v Tesalonikách v prvom storočí slová, ktoré budú signálom druhého príchodu Ježiša Krista pred Veľkým Súžením, potom Armagedonu, ktorý absolútne skončí so súčasným nespravodlivým systémom:

“Keď budú ľudia hovoriť: „Je mier a bezpečie!“, vtedy na nich zrazu príde zničenie ako pôrodné bolesti na tehotnú ženu a určite neuniknú. Ale vy, bratia, nie ste v tme, aby vás ten deň prekvapil, ako denné svetlo prekvapí zlodejov.” – 1. Tesaloničanom 5:3, 4.

O tom, že kto bude autorom inšpirovaného signálu “mier a bezpečnosť” už boli napísané mnohé články, ale dokonca aj zväzky interpretácií! Na správne pochopenie je potrebné brať do úvahy spôsob, akým sa biblia sama interpretuje! V kontexte apoštol píše:

“Veď vy, bratia, napodobňujete Božie zbory v Judei, ktoré sú v spojení s Kristom Ježišom, lebo ste si vytrpeli od svojich krajanov to isté čo oni od Židov. Tí zabili Pána Ježiša, zabíjali prorokov a nás prenasledovali!” – 1 Tesaloničanom 2:14, 15.

Takže ako pokresťanštení Židia v prvom storočí v roku 66 n.l. kričali “mier a bezpečnosť”, keď sa rímske vojská bezdôvodne odvrátili od zničenia Jeruzaléma (len aby sa vrátili v roku 70 n.l, a skoncovali s ním), tak to bude aj v blízkej budúcnosti keď budú hovoriť “mier a bezpečie”! 

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239561x
Priemerná čítanosť článkov: 1964x

Autor blogu

Kategórie