Založ si blog

Stvoriteľ to má všetko pod kontrolou!

Stvoriteľ celého vesmíru a všetkého života v ňom, Zvrchovaný Vládca, Jehova Boh, mal, má a vždy bude mať pod kontrolou svoje stvorenie! Náznak toho získame z biblických inšpirovaných slov žalmistu, kde nebeský Otec sa prorocky prihovára ku svojmu synovi:

“Jehova povedal môjmu Pánovi (svojmu synovi Ježišovi Kristovi): ‚Seď po mojej pravici, kým ti nepoložím tvojich nepriateľov ako podnož pod nohy‘. Jehova vystrie žezlo tvojej moci zo Sionu a povie: ‚Podmaňuj uprostred svojich nepriateľov’.“ – Žalm 110:1, 2.

Už od samého začiatku v záhrade Edén, keď Stvoriteľ dal sudcovské rozhodnutie na troch previnilcov, Adama, Evu a jedného z jeho nebeskýxh anjelov, cherubína, ktorý sa svojou opozičnou aktivitou voči svojmu Stvoriteľovi stal Satanom (odporcom) a Diablom (luhárom).

Celá vesmírna a pozemská aktivita je v dokonalom súlade s Božím ‚večným zámerom, ktorý stanovil v spojitosti s Kristom Ježišom, naším Pánom’ (Efezanom 3:11). Cieľom ich zámeru je utvorenie nebeského Kráľovstva Krista a jeho 144 000 spolukráľov na oslávenie Stvoriteľa!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239338x
Priemerná čítanosť článkov: 1962x

Autor blogu

Kategórie