Založ si blog

Najvplyvnejší spisovatelia v celej histórii!

Približne asi 40 mužov v celej histórii ľudstva bolo privilegovaných napísať jeden alebo dokonca viac kníh pod vplyvom najsilejšej dynamickej sily celého vesmíru, a apoštol Pavol to vysvetlil týmito inšpirovanými slovami v jeho druhom liste svojmu mladému misionárskemu spolupracovníkovi, mladému Timotejovi:

“Celé Písmo pochádza od Boha (je vdýchnuté Bohom, čiže napísané pod vplyvom Božieho ducha) je užitočné na vyučovanie, na karhanie, na nápravu všetkého a na výchovu k tomu, čo je správne, aby bol Boží človek celkom spôsobilý, úplne vyzbrojený na každé dobré dielo.” – 2. Timotejovi 3:16, 17.

Najviac kníh bolo napísaných Božím prorokom apoštolom Pavlom (14) a potom Božím prorokom Mojžišom na Sinajskej púšti! Ale aj niektorí inšpirovaní pisatelia prispeli len jednou knhou, ako napríklad učeník Júda, nevlastný brat Ježiša Krista a potom bol staroveký izraelský prorok Abdiáš, tiež len jednou knihou!

Napriek tomu, všetkých 66 Bohom Stvoriteľom inšpirovaných kníh tvoriacich biblický KANON alebo Sväté Písma, budú tvoriť nielen najvplyvnejšiu biblioteku celého ľudstva, ale zároveň budú zdrojom večných zákonov a princípov pre všetky inteligentné bytosti Stvoriteľa, anjelov na nebi a ľudí na Zemi!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238845x
Priemerná čítanosť článkov: 1958x

Autor blogu

Kategórie