Založ si blog

Dátum spotreby pre deň Božej spásy!

“Lebo hovorí: ‚Keď prišiel čas, aby som ti prejavil priazeň, vypočul som ťa a v deň záchrany som ti pomohol‘. Teraz je čas, keď nám Boh prejavuje priazeň! Teraz je deň záchrany!” – 2. Korinťanom 6:2.

Väčšina ľudí prechádza životom bez toho, aby príliš premýšľali o Bohu alebo o svojej potrebe byť blízko Bohu. Náboženstvo redukuje Boha na špeciálne dni, takzvané sviatky, ako sú Veľká noc a Vianoce. Ale keď ľudia čelia katastrofe alebo chorobe alebo extrémne stresovým situáciám, potom prirodzene hľadajú pomoc zhora. O čo je však lepšie byť blízko Bohu a mať ho stále nablízku. Potom môžeme mať istotu, že keď to budeme nevyhnutne potrebovať, bude tu pre nás.

Ako sa uvádza v biblickom texte, mnohí ľudia sa cítia nehodní. A, samozrejme, je to pravda — všetci sme nehodní. To je dôvod, prečo Písmo hovorí o Božom jednaní s nami ako o nezaslúženej láskavosti alebo milosti, ak chcete. A vedomie, že Boh je nesmierne milosrdný a milostivý, by nás malo k nemu pritiahnuť. Veď vierou si môžeme nárokovať milosrdenstvo, ktoré je nám dostupné. Existuje však dátum spotreby. Lebo Pavol tvrdí: Dnes je deň spásy!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Podpredsedovia alebo Šutaj Eštok. Nový šéf Hlasu bude známy na prelome mája a júna

20.04.2024 13:07, aktualizované: 13:40

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

armáda usa

Americké jadrové zbrane bližšie k Slovensku? Na svojom území ich chce mať aj Poľsko

20.04.2024 12:46

Americké jadrové zbrane sú od novembra 2009 v Belgicku, Nemecku, Taliansku a Holandsku.

univerzita

Mladí Američania páchajú rekordne veľa samovrážd. Nikto presne nevie prečo

20.04.2024 11:28

"Tak veľmi si prajem, aby nám býval dal šancu mu pomôcť," hovorí Katherine Salasová zlomeným hlasom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238950x
Priemerná čítanosť článkov: 1959x

Autor blogu

Kategórie