Založ si blog

Jediný dobrý postoj ku korupcii sveta!

“Keď ho urážali, neodpovedal urážkami. Keď trpel, nevyhrážal sa, ale zveril sa do rúk toho, ktorý súdi+ spravodlivo.” – 1. Petra 2:23. “Ja sa však neusilujem o slávu pre seba. Je niekto iný, kto sa o ňu pre mňa usiluje, on je sudcom.” – Ján 8:50.

Horeuvedené inšpirované biblické verše a mnohé im podobné presne poukazujú na tak správny postoj skutočných kresťanov na existujúcu celosvetovú korupciu a zlo a násinosť a absolútne každú formu zla, ktorého sa dopušťajú ľudia tohoto sveta.

Osobne, ani ako skupina nedokážeme zmeniť túto situáciu vo svete! Po prvé, nemáme vôbec ani sily ani poznanie a po druhé, Boh, Stvoriteľ všetkého ako jediný vie presne do detailov ako systém funguje, ako ho zmeniť pre poslušných ľudí, ktorí milujú život!

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

15.03.2024

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli! Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas [...]

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

24.02.2024

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských [...]

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Súd poslal zakladateľa kryptomenovej burzy FTX na 25 rokov do väzenia

28.03.2024 17:13

Pred kolapsom v novembri 2022 bola druhou najväčšou kryptomenovou burzou na svete.

Crocus, Moskva, Rusko, teroristický útok

Teroristický útok si objednali Ukrajinci máme dôkaz, tvrdí Moskva. Nezmysel, opakovane sme vás varovali, reaguje USA

28.03.2024 16:36, aktualizované: 16:48

Za útok v koncertnej sieni v Krasnogorsku na predmestí Moskvy je zodpovedný výlučne Islamský štát, vyhlásil bezpečnostný hovorca Bieleho domu John Kirby.

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 234515x
Priemerná čítanosť článkov: 1954x

Autor blogu

Kategórie