Založ si blog

Od samého začiatku oznamujem koniec!

Stvoriteľ, Jehova Boh, Večne Zvrchovaný Vládca vesmíru, Všemohúci a Vševediaci už pred začiatkom stvorenia vedel, čo urobí, aby v celom vesmíre večne vládol mier, ale i bezpečnosť! Preto inšpiroval svojho proroka Izaiáša, aby to v patričnom čase zverejnil:

“Od začiatku oznamujem koniec a oddávna to, čo sa ešte nestalo. A hovorím: ‚Moje rozhodnutie bude platiť, urobím všetko, čo chcem.’Už od východu volám dravého vtáka, z ďalekej krajiny muža, ktorý uskutoční moje rozhodnutie. Ale čo som povedal, to urobím, svoj zámer vykonám.” – Izaiáš 46:10.

Keď stvoril svojho jednosplodeného syna (prvý, jediný priamo stvorený Bohom) na svoj obraz, ustanovil ho hovorcom pre všetky miliardy jeho anjelov, nebeských synov, potom cez neho stvoril materiálny vesmír a nakoniec pripravil planétu Zem na obývanie ľuďmi, ktorých stvoril na svoj obraz (na náš – na Boží a synov – obraz)!

Urobil to počas šiestich sedem tisícových časových úsekov a nekoniec prehlásil siedmy sedemtísícový časový úsek alebo siedmy deň ako svätý, lebo v ňom odpočíval zo svojej tvorivej aktivity! No áno, už na samom začiatku ho prehlásil svätý, pretože v ňom urobil všetko potrebné na to, aby sa už nikdy viac neopakovala vzbúra, akej sa dopustil anjel – Satan Diabol!

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

ukrajina

Hrozivý scenár CIA: Ukrajina môže vojnu s Ruskom prehrať už tento rok

19.04.2024 07:50

Bill Burns tiež na príklade ilustroval, ako veľmi ukrajinským silám chýba munícia.

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 238713x
Priemerná čítanosť článkov: 1957x

Autor blogu

Kategórie