Založ si blog

Pre vašu informáciu – od Abdrušina!

Úvodné slová v knihe Vo svetle Pravdy od nemeckého spisovateľa a filozofa Oskara Ernsta Bernhardta alebo podľa jeho mesiášskeho mena Abdrušin:

Obväz padá a domnienka sa stáva presvedčením. Oslobodenie a vykúpenie spočíva iba v presvedčení! Obraciam sa len na serióznych záujemcov. Musia byť schopní a ochotní túto záležitosť preskúmať objektívne!

Náboženskí fanatici a nezodpovední nadšenci sa môžu držať bokom, pretože škodia pravde. Čo sa týka zlomyseľných a zaujatých, nájdu svoj rozsudok v samotných slovách.

Posolstvo zasiahne len tých, ktorí v sebe otvorene nesú iskru pravdy a túžbu byť skutočnými ľudskými bytosťami. Všetkým takým sa to stane žiarivým svetlom a žezlom. Povedie ich to neochvejne von zo všetkého chaosu súčasného zmätku.

Nasledujúce Slovo neprináša nové náboženstvo, ale je určené ako pochodeň na pomoc všetkým vážnym poslucháčom či čitateľom, ktorí nájdu tú správnu cestu, ktorá ich dovedie do vytúženej výšky.

Duchovne napredovať môže len ten, kto sa zdokonaľuje. Blázon, ktorý na to používa cudzie pomôcky vo forme hotových názorov druhých kráča po svojej ceste ako o barlách, pričom ignoruje svoje vlastné zdravé končatiny.

Ale vo chvíli, keď smelo využije všetky schopnosti, ktoré v ňom driemu a čakajú na jeho zavolanie, aby mu pomohol pri svojom vzostupe využívať talent, ktorý mu bol zverený, v súlade s cieľom a vôľou svojho Stvoriteľa, ľahko prekoná všetky prekážky, ktoré sa ho snažia odviesť.

Preto sa zobuďte! Skutočná viera spočíva iba v presvedčení a presvedčenie prichádza výlučne prostredníctvom nepružné zvážovania a skúmania! Uistite sa, že ste skutočne nažive v nádhernom Stvorení svojho Boha!

Oskar Ernst Bernhardt a.k.a. Abdruschin

(Autor článku – v skutočnosti horeuvedené slová sa v žiadnom prípade nedajú porovnať s inšpirovanými slovami Biblie! Ale nech každý čitateľ sa rozhodne sám!)

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

15.03.2024

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli! Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas [...]

Josep Borrell

EÚ pracuje na rozšírení sankcií voči Iránu po jeho útoku na Izrael

16.04.2024 21:21

Návrh verejne podporilo Nemecko, Francúzsko a niekoľko ďalších členov EÚ. Súhlas s ním vyslovil aj šéf zahraničnej politiky EÚ Borrell.

NR SR, protest

Pred parlamentom sa zišli stovky ľudí. Protestovali proti zásahom do kultúry i životného prostredia

16.04.2024 19:48

Poukázali na to, že vláda má vynakladať maximum úsilia, aby sa kľúčové piliere demokracie mohli rozvíjať slobodne, participatívne a udržateľne.

Izraelskí vojaci / IZ Armáda / Pásmo Gazy / Tank /

Izraelská armáda tvrdí, že zabila veliteľa Hizballáhu

16.04.2024 19:19

Tá uviedla, že jedno z jej lietadiel „zasiahlo a zlikvidovalo“ veliteľa Hizballáhu v oblasti Ain Ebel v Libanone.

munícia, 155

Slovensko sa zbierkou pripojilo k iniciatíve českej vlády na nákup munície pre Ukrajinu

16.04.2024 18:40

Do zbierky sa zapojilo už viac ako dvadsať krajín. Ako pripomenulo občianske združenie Mier Ukrajine, slovenská vláda sa pridať odmietla.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 121
Celková čítanosť: 237159x
Priemerná čítanosť článkov: 1960x

Autor blogu

Kategórie