Založ si blog

Šokujúca správa o OSN a SZO agende!

Následná informácia môže pomôcť poctivým a úprimným osobám celosvetovo utvoriť si vlastný osobný názor!, či sa skutočne splňuje biblické proroctvo o konci našej ľudskej spoločnosti aspoň z hľadiska morálky! Šokujúca správa odhaľuje celosvetovú agendu Svetovej zdravotníckej organizácie a Organizáciou Spojených národov na normalizáciu pedofílie prostredníctvom materských a základných škôl:

‚Malé deti sú sexuálne bytosti, ktoré musia mať sexuálnych partnerov a začať so sexom čo najskôr. Lebo mať sex je ľudským právom bez ohľadu na vek. Z tohto dôvodu musia materské a základné školy učiť deti rozvíjať chtíč a sexuálnu túžbu, učiť sa masturbácii, budovať homosexuálne vzťahy, používať online pornografiu a učiť sa rôzne sexuálne techniky, ako je orálne sex a podobné sexuálne prektiky’!

Toto je v súčasnosti len obmedzený súhrn usmernení vydaných Svetovou zdravotníckou organizáciou a Organizáciou Spojených národov vzdelávacím orgánom na celom svete! Medzitým medzinárodné súdne organizácie vydávajú vyhlásenia, že sex medzi malými deťmi a dospelými by sa mal legalizovať, zatiaľ čo médiá vyzývajú na prijatie pedofílie ako normálnej sexuálnej orientácie!

“Slovo pochádzajúce od Boha jasne hovorí, že príde čas, keď niektorí odpadnú od viery, lebo sa budú zaoberať klamným učením, ktoré tvrdí, že je od Boha, a náukami démonov. Budú zvedení pokrytectvom klamárov, ktorých svedomie je znecitlivené, akoby bolo spálené vypaľovacím železom…a zlí a podvodníci budú postupovať od zlého k horšiemu a budú zvádzať a sami budú zvádzaní.” – 1. Timotejovi 4:1 a 2. Timotejovi 4:1.

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Susko

Ministerstvo nežiadalo Najvyšší súd o konkrétne spisy, iba záznamy o prerozdeľovaní, tvrdí Susko

25.04.2024 15:05

Šéf rezortu Boris Susko nerozumie, prečo by ministerstvo nemalo na kontrolu procesu nárok.

kočner, kuciak

Pojednávanie v kauzách Donovaly a Báč zrušili, obžalovaným je aj Kočner

25.04.2024 14:27

Kauzy sa týkajú páchania ekonomickej trestnej činnosti.

Radek Sikorski

Chceme byť jednou z krajín, ktoré určujú smerovanie EÚ, znie z Poľska. Sikorski poslal ostré slová Moskve

25.04.2024 14:27

Poľské ministerstvo zahraničných vecí uviedlo, že Sikorského vízia je úzko prepojená s víziou francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona.

remišová

Remišová: Konanie premiéra vykazuje známky zastrašovania súdnej moci

25.04.2024 13:50, aktualizované: 15:34

Remišová to uviedla v reakcii na utorkovú kontrolu rezortu spravodlivosti na najvyššom súde.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 122
Celková čítanosť: 239580x
Priemerná čítanosť článkov: 1964x

Autor blogu

Kategórie