Založ si blog

Kde sa dnes hrabe Sodoma a Gomora!

Veľmi hlboko znepokojená matka informuje o svojom srdcervúcom plaču do celého sveta. Vysvetľuje, ako sa malé deti v tisíckach škôl učia navzájom masturbovať, mať orálny sex, hrať všetky druhy sexuálnych hier, a sú vystavené nahým (transgender) dospelým ľuďom a podobne!

Je to súčasť povinného učebného plánu, ktorý zverejnila Rutgers Foundation, ktorá v dvadsaťsedem krajinách sveta vykonáva medzinárodné smernice pre sexuálnu výchovu Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO), ale zárovaň Organizácie Spojených národov (UNO). Tieto usmernenia pre školské orgány stanovujú, že deti musia mať sexuálnych partnerov a musia sa naučiť rôzne sexuálne techniky.

Presadzovanie tejto komplexnej sexuálnej výchovy v každej škole na svete je jedným z cieľov udržateľnosti Agendy OSN 2030. O tejto agende OSN hovorí, že zahŕňa celý svet, nikto nezostane pozadu! To znamená, že sa postarajú o to, aby sa to zaviedlo v každej škole, počnúc materskými školami!

Celé Sväté Písmo pochádza od Boha …

13.07.2024

Celý verš v Biblii, kde sa táto veta nachádza v knihe 2. Timotejovi 3:16, ale celý inšpirovaný text už znie následovne: “Celé Písmo pochádza od Boha (je vdýchnuté Bohom Jehovom, čiže napísané pod vplyvom Božieho svätého ducha) je užitočné na vyučovanie, na karhanie, na nápravu všetkého a na výchovu k tomu, čo je správne, aby bol Boží človek celkom [...]

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

Gare du Nord / Železničná stanica /

Vlaky vo Francúzsku majú stále meškanie, návrat do normálu sa čaká v pondelok

27.07.2024 13:47

Vlakové spojenia medzi Parížom a Nemeckom sa po podpaľačských útokoch podarilo obnoviť.

Orbán

Orbán: Pripravme sa na to, že Ukrajina sa nestane členom EÚ, ani NATO

27.07.2024 13:20

Maďarský premiér podotkol, že v rusko-ukrajinskej vojne majú obe strany brutálne straty, no napriek tomu sa nechcú dohodnúť.

Boris Susko, minister spravodlivosti

EK dala Suskovi mantinely. Odborníci: Je to štandardný postup, ktorý predchádza žalobe. Pellegrini mohol počkať

27.07.2024 12:00

Či bude nakoniec potrebná ďalšia novela, ukáže až čas. Minister Susko si plánuje výhrady s eurokomisiou vydiskutovať, mimoriadna schôdza podľa neho potrebná nebude.

tanker, filipíny, ropa

Hrozba environmentálnej katastrofy. Ropa z potopeného tankera uniká do Manilskej zátoky

27.07.2024 11:50

Ropná škvrna sa v Manilskej zátoke od štvrtka zväčšila viac ako trojnásobne a tiahne sa po dĺžke 12 až 14 kilometrov.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 128
Celková čítanosť: 256625x
Priemerná čítanosť článkov: 2005x

Autor blogu

Kategórie