Založ si blog

SZO je dnes jedinou vládou sveta!

Svetová zdravotnícka organizácia (SZO) je dnes skutočnou jednou jedinou celosvetovou vládou, bez toho, aby si to všetci ľudia na Zemi ale vôbec uvedomili! Lenže na rozdiel od minulých impérií sveta, ktoré zastupovali jednu krajinu-kulturu, ktorá svojou armádou vojakov alebo lodných námorníkov na určitý čas ovládala rozsiahlé územia!

Vedeli ste, že keď SZO vyhlási pandémiu, zákony všetkých národov sa zrušia a celý svet sa podriadi takzvanej „ústave“ SZO?

Vedeli ste, že SZO môže kedykoľvek vyhlásiť pandémiu na základe akéhokoľvek, ale aj podvodného diagnostického nástroja?

Vedeli ste, že SZO vyhlásila pandémiu C0VID-19, na základe vážne chybného testu PCR, ktorý produkuje až 94 % falošne pozitívnych výsledkov?

Vedeli ste, že všetky národy sveta sú už ale viazané nespochybniteľným podriadením sa akýmkoľvek usmerneniam, ktoré vydáva SZO?

Vedeli ste, že SZO je vlastnená a kontrolovaná súkromnými osobami, ktoré nie sú nikým demokraticky zvolené?

Vedeli ste, že vďaka tomu je SZO v skutočnosti už súkromným subjektom, ktorý vládne celému svetu – mimo akejkoľvek formy demokracie?

Vedeli ste, že celý zdravotný systém nášho sveta vlastnia finanční oligarchovia, ktorí ho využívajú na ovládnutie celého ľudstva? Zároveň vedeli ste, že to je veľmi, veľmi, ale aj veľmi pravdepodobne iba hoax?

Učitelia v DE zakázali žiakom piť vodu!

18.03.2024

Desiatkam malých školákov v jednej progresivistickej škole v Nemecku bolo povedané, že nemôžu piť vodu, pretože by to mohlo uraziť moslimov, ktorí dodržiavajú pôsť počas aktuálne prebiehajúceho ramadánu! Médium NIUS v Nemecku, prinieslo túto správu, že piataci informovali svojich rodičov o tomto incidente po tom, čo sa dvaja učitelia v škole rozhodli nechať ich [...]

Žiadny človek nebude mať výhovorku!

15.03.2024

Už sa to stalo ale viackrát, no tá najvýznamnejšia historická skutočnosť, ktorá nám objasní myšlienku v titulke sa udiala počas Norimberského Procesu! Mnohí obvinení, lekári, doktori a vojenskí predstavitelia snažili ospravedlniť svoju prítomnosť v kriminálnych aktoch výhovorkou: Ja, my sme to nevedeli! Niečo podobné, ale na celosvetovej úrovni sa udeje počas [...]

Cez ich náboženstvo poznáme globalistov!

24.02.2024

Aby ste pochopili, čo je luciferianizmus (náboženstvo globalistov), predstavte si ho ako anti-boha, vojnu proti prírode alebo vojnu proti prirodzenému stavu ľudstva maskovanú ako “osvietenstvo“. To je dôvod, prečo sa globalisti snažia zaviesť ale extrémne opačný pohľad na každú prirodzenú dispozíciu. Jedným z takýchto falošných príbehov je predstava ľudských [...]

Tomáš Drucker

Ministerstvo školstva: Prístup k tehotným študentkám by sa novelou zákona mohol zmeniť

28.03.2024 16:17

Ako priblížili z rezortu, podľa navrhovaných úprav má VŠ povinnosť prihliadať na ich potreby, najmä pri tvorbe študijných plánov.

Polícia / Pomáhať a chrániť / Policajné auto /

Polícia vyšetruje prípad sexuálneho zneužitia dvoch dievčat pri Košiciach

28.03.2024 16:01

Mali byť v aute sexuálne zneužité dve 11-ročné dievčatá.

APTOPIX Russia Belarus

Prečo Lukašenko vyvracia Putinovu ukrajinskú verziu teroru? Útočníci z Crocusu chceli utiecť do Bieloruska, tvrdí

28.03.2024 16:00

Diktátor Alexandr Lukašenko svojím vyhlásením, že teroristi od podmoskovskej haly Crocus pôvodne unikali smerom do Bieloruska, podkopal naratív Kremľa o ukrajinskej stope.

SR Bratislava politika vláda 19. schôdza BAX

Poslanci z SNS predložili zmeny v zákone o neziskových organizáciách

28.03.2024 15:53

Novela hovorí aj o právomoci Ministerstva vnútra SR rozpustiť občianske združenie.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 120
Celková čítanosť: 234505x
Priemerná čítanosť článkov: 1954x

Autor blogu

Kategórie