Založ si blog

Čo nám nie je vôbec povedané o UI!

Pravdepodobne sú tisíce vecí, ktoré nám nikto nehovorí o Umelej Inteligencii! Ale momentálne by nás malo zaujímať práve toto: Prístup UI k informáciám chráneným autorskými právami. To už je problém. Ak napríklad UI pristúpi k publikovanej knihe a vloží text do svojej databázy, je to krádež? Dlhuje vlastník UI autorovi honoráre? Mala by UI požiadať o povolenie na prístup a uvedenie textu dopredu?

Ale ešte hlbšie úvaha ohľadne Umelej Inteligencie y iného hľadiska – ako sa UI vôbec dostala k tejto knihe chránenej autorskými právami? Mohlo by sa povedať v skutočnosti, že je to jedna veľká enchilada (omáčka)! Ako sa UI dostane do knihy? Určite ju nebude kupovať. Mali by sme predpokladať, že existuje nejaká obrovská databáza, ktorá obsahuje text „všetkých kníh? 

Ale ak UI nemôže získať prístup ku knihám chráneným autorskými právami, ako môže odpovedať na milióny možných otázok so spoľahlivou mierou presnosti, úplnosti? Lenže poďme ešte hlbšie! A existujú teraz UI, ktoré už majú aj prístup k tajným dokumentom, ktoré vlastnia vládne agentúry? Ako CIA? NSA? MI-6? Ale ak áno, tieto UI by boli asi zakázané takmer pre každého!

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Ťažko rozoznateľné výroky odpadlíka SV!

05.04.2024

Nemohol som si odpustiť citovať “démonické” poznámky-odpovede autora knihy Sám Jehova sa stal Kráľom, mnohých podkastov, a aj článkov a jeho internetného fóra, kde veľmi ľstivým, skoro ale i nerozoznateľným slobodomurárskym štýlom, ktorý používajú predstavitelia SV, takzvaný (ešte dnes Kristom nezvolený) Verný a Rozvážny Otrok v Ježišovom druhom príchode: [...]

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

Titanic - fotografia ľadovca

Hodinky najbohatšieho muža na Titaniku sa predali za viac ako milión libier

28.04.2024 16:28

Zlaté vreckové hodinky, ktoré patrili najbohatšiemu cestujúcemu na palube Titaniku, sa predali za takmer 1,2 milióna libier.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 123
Celková čítanosť: 240646x
Priemerná čítanosť článkov: 1956x

Autor blogu

Kategórie