Založ si blog

Dôkaz o spojení medzi COVID-19 a 5G!

Výzkumná práca o dôkazu spojenia medzi koronavírusovým ochorením COVID-19 a vystavením sa rádiofrekvenčnému žiareniu z bezdrôtovej komunikácie vrátane 5G! Politika verejného zdravia v oblasti koronavírusovej choroby (COVID-19) sa zamerala na vírus závažného akútneho respiračného syndrómu koronavírus 2 (SARS-CoV-2) a jeho účinky na ľudské zdravie, zatiaľ čo environmentálne faktory sa do značnej miery ignorovali. 

Pri zvažovaní epidemiologickej triády (agent-hostiteľ-prostredie) uplatniteľnej na všetky choroby sme skúmali možný environmentálny faktor v pandémii COVID-19: okolité rádiofrekvenčné žiarenie z bezdrôtových komunikačných systémov vrátane mikrovĺn a milimetrových vĺn. SARS-CoV-2, vírus, ktorý spôsobil pandémiu COVID-19, sa objavil vo Wu-chane! V Číne krátko po zavedení celomestského (piata generácia [5G] žiarenia bezdrôtovej komunikácie [WCR]) a spočiatku sa rýchlo rozšíril po celom svete.

Demonštruje štatistickú koreláciu s medzinárodnými komunitami s nedávno vytvorenými sieťami 5G. V tejto štúdii sme preskúmali odborne zhodnotenú vedeckú literatúru o škodlivých biologických účinkoch WCR. Identifikovali sme niekoľko mechanizmov, ktorými WCR mohla prispieť k pandémii COVID-19 ako toxický environmentálny kofaktor. Prekročením hraníc medzi disciplínami biofyziky a patofyziológie prezentujeme dôkaz, že WCR môže: 

(1) spôsobiť morfologické zmeny v erytrocytoch vrátane tvorby echinocytov a rouleaux, ktoré môžu prispieť k hyperkoagulácii; (2) zhoršiť mikrocirkuláciu a znížiť hladiny erytrocytov a hemoglobínu, čo zhoršuje hypoxiu; (3) zosilnenie dysfunkcie imunitného systému, vrátane imunosupresie, autoimunity a hyperzápalu; (4) zvýšiť bunkový oxidačný stres a produkciu voľných radikálov, čo vedie k poraneniu ciev a poškodeniu orgánov; (5) zvýšenie intracelulárneho Ca2+ nevyhnutného pre vírusový vstup, replikáciu a uvoľňovanie, okrem podpory prozápalových dráh; a (6) zhoršiť srdcové arytmie a srdcové poruchy.

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Migranti, utečenci

Maďarsko nemieni akceptovať kvóty na prijímanie migrantov

14.05.2024 22:39

Maďarsko neakceptuje nanucovanie kvót na prijímanie migrantov a spolu s ďalšími krajinami nevykoná opatrenia migračného paktu.

fico, žiga, danko, taraba

Zákon o FPU prešiel, aj keď nie je dohoda. Medzi Hlasom a SNS to iskrí: Danko chce koaličnú radu, Žiga napomenul Michelka

14.05.2024 19:15

Líder SNS Andrej Danko chce zvolať koaličnú radu o tom, ako bude koalícia fungovať po odchode Petra Pellegriniho. Je nespokojný, že nevie meno jeho nástupcu.

Polanski, Lewisová

Francúzsky súd oslobodil režiséra Polanského v kauze ohovárania

14.05.2024 17:54

Polanski sa podľa žalujúcej herečky dopustil ohovárania tým, že ju v roku 2019 v rozhovore pre médiá označil za klamárku, pretože ho v minulosti obvinila zo znásilnenia.

Kráľ na ťahu, relácia, ta3

Král na ťahu na ta3: V dueli sa stretnú zástupcovia Smeru a SaS

14.05.2024 17:38

V utorok 14. mája o 21.00 h bude ďalšia časť relácie Král na ťahu s Braňom Králom. Ostrú debatu si môžete pozrieť už večer na ta3.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 244761x
Priemerná čítanosť článkov: 1958x

Autor blogu

Kategórie