Založ si blog

Moja vláda mi hovorila klamstvá!

Krátka citácia z knihy celosvetovo známeho vedca viróloga a vakcinóloga, doktora Roberta Maloneho pod titulkou – Klamstvá, ktoré mi moja vláda už povedala:

“Masová psychologická dynamika, ktorá vzniká okolo skutočného jadra korónovej epidémie, už vykazuje všetky znaky psychologického symptómu a ako také sa musia analyzovať. Rovnako ako individuálny symptóm má aj signalizačná funkcia. Vzťahuje sa na základný sociálny problém, ktorý sme opísali vyššie ako nedostatok zmyslu i s tým spojená epidemická úzkosť i depresia.

To je okrem iného cítiť aj na pracovisku. Teraz, keď uzamknutie a sprievodná dovolenka (ktorá sa naozaj necítila ako dovolenka) sú už takmer u konca, musíme sa pomaly vrátiť k starému pracovnému režimu. A potom budeme veľmi konnfrontovaní so skúsenosťami opísanými v bestselleri Bullshit Jobs: Pracovný deň sa zdá byť sledom povinností, ktoré človek musí rýchlo splniť bez toho, aby vedel, kto má v skutočnosti prospech.

Ako mi niekto nedávno povedal, takmer by ste túžili po inom obmedzenom pohybu. No pre mnohých ľudí to vyzerá ako jediný spôsob, ako uniknúť z vyčerpávajúcich potkaních pretekov, a aj aspoň zažiť nejaký zmysel života a zmysel spojenia s druhým občanmi v spoločnom boji proti vírusu, ktorý sa len neustále opakuje pod stále novými, ale absolútne neuveriteľnými menami, aby vystrašili ľudí do krajnosti’!

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

polárna žiara

Čína si už brúsi zuby. Posledný voľný kus zeme na strategickom súostroví Arktídy je na predaj

17.05.2024 10:19

Záujemcovia môžu získať odľahlý pozemok s názvom Söre Fagerfjord na juhozápade Svalbardu za 300 miliónov eur.

Václav Klaus

Ochranka zlyhala aj pri Klausovi. Vtedy mal však útočník iba airsoftovú pištoľ

17.05.2024 10:00

„Keby mal ostrú zbraň, tak sme bez prezidenta,“ povedal český bezpečnostný expert Andor Šándor o incidente z roku 2012, keď mladý výtržník vystrelil na Václava Klausa.

fico, atentát na fica,

Klaus vyzval médiá, aby nebagatelizovali atentát na slovenského premiéra Fica

17.05.2024 09:38

Bagatelizovanie toho, čo sa stalo, je podľa českého exprezidenta niečo, proti čomu treba „zásadne protestovať“.

atentát Banská Bystrica Fico nemocnica polícia

NAKA prehľadala byt strelca na Fica. Domov priviezla aj atentátnika

17.05.2024 08:43, aktualizované: 09:35

Vyšetrovatelia vykonávali domovú prehliadku a kriminalistickí technici zaisťovali stopy.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 125
Celková čítanosť: 245008x
Priemerná čítanosť článkov: 1960x

Autor blogu

Kategórie