Založ si blog

Zjavenie – nádherné ukončenie VVS!

Ešte predtým, ako sa nebeský Boží cherubín vzbúril proti svojmu Stvoriteľovi a oklamal Evu, manželu Adama v záhrade Edén, a potom obvinil aj svojho Stvoriteľa zo sebectva a nespravodlivosti, Jehova Boh, Zvrchovaný Vládca vesmíru videl do jeho srdca, keď jeho prorok Izaiáš o ňom napísal pod inšpiráciou toto:

“Ako si len spadol z neba, ty žiarivý syn úsvitu! Ako si len bol zhodený na zem, ty, ktorý si porážal národy! Povedal si si v srdci: ‚Vystúpim do nebies, nad Božie hviezdy, a vyzdvihnem svoj trón a posadím sa na vrch stretávania na ďalekom severe. Vystúpim nad oblačné výšiny, budem podobný Najvyššiemu’.” – Izaiáš 14:12-14.

Tento Veľký Vesmírny Spor, ktorý začal Satan Diabol v Edéne, bude v čase ukončený, a slávnostne, a raz a navždy pre celú večnosť a pre večné požehnanie anjelov na nebi, aj všetkých ľudí na Zemi (a pravdepodobne iných nespočetných planétach vesmíru), podľa Stvoriteľského večného Sudcovského rozhodnutia v záhrade Edén:

“Vtedy Boh Jehova povedal hadovi: ‚Pretože si to urobil, budeš prekliaty medzi všetkými zvieratami, domácimi aj divými. A budeš sa plaziť po bruchu a budeš žrať prach po všetky dni svojho života. A ja položím nepriateľstvo medzi teba a ženu a medzi tvoje potomstvo a jej potomstvo. Ono ti rozmliaždi hlavu a ty mu zraníš pätu.“ – 1. Mojžišova 3:14, 15.

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Mária Kolíková

Kolíková návrh na svoje odvolanie vníma ako výkrik koalície: Kto sa nám postaví, pôjde dole

02.05.2024 17:57

Koaliční poslanci Kolíkovej vyčítajú aj to, že podpísala podnet na generálnu prokuratúru týkajúci sa zmeny štatútu SIS.

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 241866x
Priemerná čítanosť článkov: 1951x

Autor blogu

Kategórie