Založ si blog

Diabol vedie celé ľudstvo do záhuby!

Počas mnohých rokov len v nedávnej miínulosti svedkovia Jehovu Boha skoro denne používali inšpirovaný text apoštola Jána z jeho prvého listu pomazaným bratom Ježiša Krista ohľadne zdroja zla v súčasnom svete:

“Vieme, že nikto, kto sa narodil z Boha, nehreší. A keďže ten, ktorý sa narodil z Boha, ho chráni, ten zlý sa ho nezmocní. Vieme, že pochádzame z Boha, ale celý svet je v moci toho zlého.” – 1. Jána 5:18, 19.

Satan Diabol začal vládnuť nad nedokonalým ľudstvom od čias, keď Adam a Eva sa vzbúrili proti svojmu Stvoriteľovi, Bohu Jehovovi, a jeho vláda nad nimi pokračuje až dodnes, pravdaže s povolením Všemohúceho!

Zatiaľ čo ľudstvo sa rúti do sebazničenia pod vplyvom Satana Diabla, jeho démonov, a všetkých ľudí pod jeho vplyvom, (malých i veľkých, bohatých i chudobných, slobodných i otrokov – Zjavenie 13:16), ľudia majú možnosť!

Možnosť zvoliť si stranu Všemohúceho Stvoriteľa, Jehovu Boha, na záchranu svojo života nielen na viac rokov, ale v skutočnosti navždy, lebo to bol jeho originálny cieľ od samého začiatku jeho stvorenia ľudstva!

Zatiaľ čo Satan Diabol viedol ľudstvo k sebazničeniu, Stvoriteľ bol aktívny vyhľadávaním poctivých a úprimných členov ľudskej rodiny, skutočne veriacich uctievateľov, ktorí v konečnom dôsledku budú tvoriť “semeno ženy” (1. Mo. 3:15), ktoré zachráni veriacich!

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

európsky parlament, peter pellegrini, europarlament

Od EÚ sa izolovať nechceme. Čo teda od nej chceme?

05.05.2024 20:23

Nechceme, aby Slovensko bolo opäť čiernou dierou v srdci Európy. Chýba nám však vízia a stratégia našej hry v EÚ. Čo teda chceme a čo nie? Zapojte sa do novej DEMDIS diskusie!

Rómske deti / Rómovia / Róm /

Prieskum: Žiaci z marginalizovaných rómskych komunít by sa podľa 60 % Slovákov mali vzdelávať oddelene

05.05.2024 20:02

Prieskum CEEV Živica a Teach bol uskutočnený v spolupráci s prieskumnou agentúrou Focus vo februári 2024 na vzorke 1025 respondentov.

Oheň / Plamene / Požiar /

Rusko plánuje sabotáže v Európe. Moskva nemá zábrany, varujú tajné služby

05.05.2024 17:06

Keir Giles z inštitútu Chatham House tvrdí, že vďaka nim sa môže Rusko naučiť, ak chce skutočne Európu paralyzovať. Ide podľa neho o nácvik.

Tank / Gaza /

Netanjahu odmietol požiadavku Hamasu na ukončenie vojny. Izrael uzavrel dôležitý hraničný priechod s Gazou

05.05.2024 16:20

Politický vodca Hamasu Ismáíl Haníja obvinil Netanjahua zo sabotovanie snáh o sprostredkovanie dohody o prímerí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 242293x
Priemerná čítanosť článkov: 1954x

Autor blogu

Kategórie