Založ si blog

Diabol vedie celé ľudstvo do záhuby!

Počas mnohých rokov len v nedávnej miínulosti svedkovia Jehovu Boha skoro denne používali inšpirovaný text apoštola Jána z jeho prvého listu pomazaným bratom Ježiša Krista ohľadne zdroja zla v súčasnom svete:

“Vieme, že nikto, kto sa narodil z Boha, nehreší. A keďže ten, ktorý sa narodil z Boha, ho chráni, ten zlý sa ho nezmocní. Vieme, že pochádzame z Boha, ale celý svet je v moci toho zlého.” – 1. Jána 5:18, 19.

Satan Diabol začal vládnuť nad nedokonalým ľudstvom od čias, keď Adam a Eva sa vzbúrili proti svojmu Stvoriteľovi, Bohu Jehovovi, a jeho vláda nad nimi pokračuje až dodnes, pravdaže s povolením Všemohúceho!

Zatiaľ čo ľudstvo sa rúti do sebazničenia pod vplyvom Satana Diabla, jeho démonov, a všetkých ľudí pod jeho vplyvom, (malých i veľkých, bohatých i chudobných, slobodných i otrokov – Zjavenie 13:16), ľudia majú možnosť!

Možnosť zvoliť si stranu Všemohúceho Stvoriteľa, Jehovu Boha, na záchranu svojo života nielen na viac rokov, ale v skutočnosti navždy, lebo to bol jeho originálny cieľ od samého začiatku jeho stvorenia ľudstva!

Zatiaľ čo Satan Diabol viedol ľudstvo k sebazničeniu, Stvoriteľ bol aktívny vyhľadávaním poctivých a úprimných členov ľudskej rodiny, skutočne veriacich uctievateľov, ktorí v konečnom dôsledku budú tvoriť “semeno ženy” (1. Mo. 3:15), ktoré zachráni veriacich!

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

Začiatok idei Nového Svetového Poriadku

10.05.2024

V roku 1910 sa skupina medzinárodných bankárov tajne stretla na malom ostrove pri pobreží Georgie, zvanom Jekyll. Ich plán: sformulovať program zničiť finančnú štruktúru Ameriky. Aby to urobili, oni presadil Woodrowa Wilsona do prezidentského úradu, ale v roku 1913 Woodrow Wilson podpísal zákon o federálnych rezervách, a ajfederálnu daň z príjmu. Roku 1921 títo [...]

Valko

V kauze vraždy advokáta Valka ešte nie je vytýčený hlavný termín pojednávania

16.06.2024 10:36

V kauze vraždy advokáta Ernesta Valka stále nie je na Mestskom súde Bratislava I známy termín hlavného pojednávania.

vojna na Ukrajine, Rusko

BBC: Ruská armáda má kavalériu 21. storočia. Z motoriek

16.06.2024 08:55

Ruská armáda na ukrajinskom bojisku čoraz častejšie používa ľahkú techniku - motocykle a terénne vozidlá rôznej konštrukcie.

Izrael, Palestína, Pásmo Gazy

Izrael pozastaví každý deň boje na 11 hodín. Majú to byť 'taktické' prestávky na uľahčenie humanitárnej pomoci

16.06.2024 08:11

Izraelská armáda v časti južného Pásma Gazy každý deň na 11 hodín pozastaví vojenské operácie, aby uľahčila dodávky humanitárnej pomoci.

Čína, Si Ťin-pching v Elyzejskom paláci

USA sa nás snažia vyprovokovať k útoku na Taiwan, povedal podľa FT čínsky prezident von der Leyenovej

16.06.2024 07:35

Washington sa snaží Čínu vyprovokovať dodávkami zbraní na Taiwan aj inými krokmi, sú presvedčení viacerí v Číne.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 127
Celková čítanosť: 250492x
Priemerná čítanosť článkov: 1972x

Autor blogu

Kategórie