Založ si blog

Dôvod vytvorenia web strany avoidjw.org

Táto internetová webová stránka (avoidjw.org) bola vytvorená, aby skutočne pomohla všetkým uctievateľom, ale zvlášť svedkom Jehovovým dozvedieť sa detaily im neznané o ovládajúcej a tajnostkárskej povahe organizácie stojacej za Svedkami Jehovovými, často vo svete označovanej ako „Spoločnosť“, „Organizácia“ alebo „Strážna veža“. 

Avoidjw.org poskytujú prístup k starším a tajným publikáciám, o ktorých by vodcovia Jehovových svedkov nechceli, aby ste o nich vedeli. A ukážeme vám aj klamlivé úvahy používané na stránkach kníh a časopisov. Hovoríme o kľúčových osobách, ktoré boli alebo sú spojené s Jehovovými svedkami, od ich prezidentov a členov vedúceho výboru. 

Pomáhame vám vysvetliť metódy uvažovania, ktoré používajú Jehovovi svedkovia, aby vás presvedčili o ich pohľade na svet. Obsah nachádzajúci sa na tejto webovej stránke bol prínosom pre celý rad jednotlivcov. Súčasným Jehovovým svedkom to pomohlo pochopiť vnútorné fungovanie ich náboženskej skupiny!

Pomáha s vyrovnávaním sa v rôznych situáciach, ako sú stretnutia súdnych výborov, riešenie sexuálneho zneužívania detí, aj ich tajné metódy, pokiaľ ide o starostlivosť o deti, aby sme vymenovali aspoň niektoré. Informácie na tejto webovej stránke využili vlády, súdy, orgány činné v trestnom konaní, novinári, vedci, terapeuti a iní, aby im pomohli lepšie pochopiť Jehovových svedkov.

Celé Sväté Písmo pochádza od Boha …

13.07.2024

Celý verš v Biblii, kde sa táto veta nachádza v knihe 2. Timotejovi 3:16, ale celý inšpirovaný text už znie následovne: “Celé Písmo pochádza od Boha (je vdýchnuté Bohom Jehovom, čiže napísané pod vplyvom Božieho svätého ducha) je užitočné na vyučovanie, na karhanie, na nápravu všetkého a na výchovu k tomu, čo je správne, aby bol Boží človek celkom [...]

Nehanbia sa za úplatky od Big Farma!

12.06.2024

Prečo lekári bežne berú úplatky od farmaceutických firiem a ani sa za to nehanbia? Ak ste sa ale niekedy čudovali, prečo sa napríklad pri liečbe rakoviny používajú len určité farmaceutické produkty a metódy, odpoveď súvisí so skorumpovaným zdravotníckym systémom a lekármi, ktorí sú podplatení, aby presadzovali vysoko ziskové protokoly farmaceutického priemyslu. Nie je [...]

Keby apoštol Pavol písal svoje blogy

30.05.2024

Zo všetkých inšpirovaných listov Novej Zmluvy Kresťanských-Gréckych Svätých Písiem, apoštol Pavol napísal viac ako polovicu – 14 z 27 inšpirovaných kníh! Tieto, ale i spolu s ostatnými 13-timi majú podoný význam pre nás, ako keď apoštol nám opísal význam 39 inšpirovaných kníh Starej Zmluvy alebo inšpirovaných Židovských-hebrejských Pisiem: “Všetko, čo [...]

koláž, fotky, mReportér

Legendárna AC/DC v plnej paráde. Najväčší hit rozpálil 100-tisíc ľudí, pozrite si, ako to vyzeralo

27.07.2024 05:00

Toto sú najlepšie videá týždňa, ktoré zachytili naši mReportéri.

Poľsko / Migrácia / Hranice / Kontroly /

Poľsko prijalo zákon uľahčujúci bezpečnostným zložkám použitie zbraní

26.07.2024 22:36

Varšava aj EÚ tvrdia, že Bielorusko a jeho spojenec Rusko migrantov posielajú k hraniciam zámerne v rámci hybridnej vojny.

Robert Fico / Tomáš Taraba /

PS: Taraba je najhorší minister v histórii rezortu. Fico by mal urobiť poriadok

26.07.2024 17:49

Michal Sabo upozornil, že minister počúva najmä záujmové skupiny a nemá úprimný záujem komunikovať s laickou ani odbornou verejnosťou.

Denys Šmyhaľ, Robert Fico, Ukrajina

Fico opäť volal s ukrajinským premiérom o zastavenej rope, navrhol mu riešenie

26.07.2024 17:00, aktualizované: 17:10

Obnova tranzitu časti ruskej ropy je podľa úradu vlády pre rafinériu Slovnaft mimoriadne dôležitá.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 128
Celková čítanosť: 256411x
Priemerná čítanosť článkov: 2003x

Autor blogu

Kategórie