Založ si blog

Aká budúcnosť je ponúkaná ľudstvu!

Profesor Mattias Desmet diskutuje o svojej práci, ktorá spája minulé historické epizódy toho, čo sa nazýva „masová formácia“ (alebo masová psychóza ľudí) a súčasné udalosti. Sme na temnej ceste, poháňanej nejasnými hercami, ktorí ťahajú i za naše emocionálne nitky, aby vytvorili strach a izoláciu, aby presadili svoju agendu technokratickej kontroly našich životov, snov o transhumanizme a používaní očkovacích pasov ako prvého kroku na cesta k otvorenej totalite.

Súčasné riziká sú presne také vážne, ako sa predstavujú. Pokiaľ nie je pár statočných, ale aj odvážnych ľudí ochotných vstať a povedať: no my s tým, ale vôbec nesúhlasíme, história naznačuje, že skončíme niekde, kde to hlboko ľutujeme. Sme na temnej ceste. Na tej, ktorá historicky viedla k ľudskej biede a masovým zverstvám. Nakoniec všetky totalitné systémy človeka skončia vlastnou deštrukciou. Druhá cesta, tá najlepšia, je oboznámiť sa s Božím nebeským kráľovstvom a žiť s nádejou:

„Otče, prišla tá hodina. Osláv svojho syna, aby tvoj syn oslávil teba. Dal si mu právomoc nad všetkými ľuďmi, aby dal večný život všetkým, ktorých si mu Ty zveril. To znamená večný život, že spoznávajú teba, jediného pravého Boha, a toho, ktorého si poslal, Ježiša Krista.“ Ján 17:1.3.

Poisťovne plánujú klimatické uzamknutia!

30.04.2024

Niektoré poisťovne menia svoje politiky pre korporácie a prerušenia podnikania, čo sa zdá byť v očakávaní vládnych blokád, pre klimatické zmeny, pod označením „udalosti počasia“. Zdá sa ale, že vláda sa toto leto pripravuje na nové blokády pod zámienkou klimatických zmien. A lenže sa už pripravujú na obmedzenie cestovania od začiatku do polovice júna. Tiež, že [...]

Skutočný dôvod existencie Strážnej Veže

28.04.2024

Koniec 19. Storočia bol charakterizovaný nárastom študentov Biblie vo forme mnohých skupín, očakávajúcich druhý príchod Ježiša Krista. Medzi nimi boli mnohé skupiny adventistov a evanjelikov devätnásteho storočia. V tom čase mali začiatok aj svedkovia Jehovoví, ale pod menom Študenti Biblie, vedení horlivým kresťanom pod menom Chase T. Russell, ktorý ich formoval do [...]

Tretia svetová vojna je s informáciami!

18.04.2024

Významní rečníci, vrátane profesora M. Inoueho a výskumníka modernej histórie Chikatsu Hayashiho, predniesli v Japonsku presvedčivé prejavy pred demonštrantmi, ktoré odhalili znepokojujúcu dynamiku medzi globálnymi zdravotníckymi autoritami a farmaceutickými agendami! Vyzval ľudí, aby sa postavili proti aplikovaniu genetických vakcín do svojich tiel, čím naznačil, že [...]

Izrael Gaza vojaci

Bola potvrdená ďalšia vražda rukojemníka v Gaze. Turecko obnoví obchod s Izraelom až v prípade mieru

03.05.2024 11:20

Turecko vo štvrtok zastavilo všetok vývoz a dovoz do a z Izraela s odvolaním sa na "zhoršujúcu sa humanitárnu tragédiu" na palestínskych územiach.

Polícia prehľadáva súdy, bomba

Na bratislavských školách nahlásili bombu. Polícia evakuuje študentov, niektoré rušia vyučovanie

03.05.2024 10:35, aktualizované: 11:32

Výhražný e-mail obdržali vo viacerých školách aj v bratislavskom Starom Meste.

Praha / Policie CZ /

Do českého gymnázia násilne vtrhol neznámy muž, polícia evakuovala študentov

03.05.2024 10:20

Polícia neskôr na Twitteri (X) uviedla, že zadržala podozrivého.

Zuzana Dolinková / Robert Fico /

Dvestomiliónová injekcia pre nemocnice má vyriešiť ich nekončiace dlhy. Dolinková však nastavila pravidlá

03.05.2024 10:00

Ústavné zdravotnícke zariadenia sú zadlžené natoľko, že čelia žalobe Európskej komisie pred Európskym súdnym dvorom za neskoré platby.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 124
Celková čítanosť: 241976x
Priemerná čítanosť článkov: 1951x

Autor blogu

Kategórie